Pastabakeriet-sjefen lager sjelden pasta hjemme

TILBAKE: Pastabakeriet åpnet i sommer igjen i sentrum og holder nå hus i Langgata. Daglig leder Trond Vold synes det er stor stas at restauranten igjen finnes i sentrum. Foto: Andreas Dirdal Kydland

I sommer gjenoppsto Pastabakeriet i sentrum. Daglig leder Trond Vold forteller om en travel tid etter åpningen, men er mer enn klar til å «gønna på».

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

– Hvordan har den første tiden vært etter dere åpnet i Langgata?
– Den har vært travel, men det har vært en fantastisk opplevelse. Mange ønsker å prøve oss igjen og vi er ganske ydmyke over forventningene som stilles til oss. Det viser at Pastabakeriet har vært savnet.

– Hvilke tilbakemeldinger får dere fra folk?
– Mange synes det er kjekt å få oss tilbake. Her får du billig og god lunsjmeny med en god kopp kaffe i tillegg til pizza, pasta og en a la carte-meny. Restauranten er innredet med flere forskjellige typer sittegrupper, så her kan du komme enten du kommer i kortbukse eller findressen. Vi skal være for alle, og alle skal føle seg velkomne

– Er Pastabakeriet tilbake slik folk kjente det fra tiden i Flintergata, eller har dere gått noen nye veier?
– Vi har beholdt navnet og konseptet. Vi har et feminint uttrykk, men har beholdt logoen og kommet opp med et nytt slagord, «Passion for pasta». Noen retter er beholdt med litt nye smaker. Ellers er mye nytt og spisset mer mot det italienske konseptet. Kundene våre finner også noen av de gamle oppskriftene, men mye er nytt.

– Hva er hemmeligheten bak god pasta?
– Passion for pasta.

– Hvordan oppsto din lidenskap for pasta?
– Hehe, selv har jeg ikke noen lidenskap for mat, men synes det er utrolig kjekt å kunne bygge opp noe sammen med Kenneth Reime. Jeg har en svært variert bakgrunn, og at jeg skulle begynne med mat, er nok overraskende for de som kjenner meg. Men det å være med og skape noe er utrolig kjekt og givende.

– Får du nok pasta gjennom jobben, eller diskes det ofte opp med pasta hjemme?
– Det blir nok pasta for meg gjennom jobb. Jeg er nok ikke den flinkeste på kjøkkenet.

– Hva er best? Makaroni eller spaghetti?
– Spaghetti.

– Hva gjør du når du har fri og kan koble helt av?
– Jeg trener en del fast ved Sats Elixia. I tillegg spiller jeg i Sandnes veteranstorband og prøver å få med meg en god del idrettsarrangementer. Vi sponser en del forskjellige idrettslag og fotballag, og det er kjekt å komme seg ut og se og ikke minst komme i kontakt med nettverket rundt disse.

– Du klinker til med sju rette i lotto og vinner åtte millioner. Hva gjør du?
– Oi, det har jeg drømt om lenge. Jeg hadde nok kjøpt ei hytte og gitt en del til ungene mine. Så begynner jeg å bli en voksen mann, så det hadde nok sikret at det hadde vært noen kroner igjen til alderdommen.

– Har du et favorittord på sandnesdialekt?
– Gønna på, med ø.

– Hva ville du gjort om du fikk være ordfører for en dag?
– Da ville jeg fjernet bomringen. Den synes jeg er noe herk. I tillegg ville jeg gitt mer penger til skole og de som trenger mer oppfølging og tilrettelegging. Samtidig synes jeg vi har det ganske bra her i Sandnes.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...