Sandnesposten A/S

Sandnesposten

Sandnes våknet til nysnø og isglatte veier

… og det kan komme nye sluddbyger i dag

HVITT: Det var hvitt på midtrabatten på Forussletta klokken 06.45. Foto: Frode M. Gjerald

Politiet advarer om glatte veier i distriktet, mens Vervarslinga på Vestlandet bare har delvis trøstende ord å komme med.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Sist oppdatert: 25.04.2017 kl 12:45

25. APRIL: Når klokken runder 07.00 er solen i ferd med å stå opp, og da vil også isen på veiene tine. Men enkelte steder vil det være glatt utover morgentimene. Nysnø har vi også fått i løpet av natten.

Sør-Vest politidistrikt melder at de har hatt flere trafikkoppdrag i dag.

– Det har vært snøfall i løpet av natten, noe som har ført til flere glatte veier i distriktet, konstaterer politiet.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

PASS PÅ: Flere steder har det vært glatt på veiene, som her i krysset der Løwenstrasse kommer inn på Forussletta. Foto: Frode M. Gjerald

Vakthavende statsmeteorolog Martin Granerød ved Vervarslina på Vestlandet forteller at det er en kald polarnordlig vind som gir oss det kjølige aprilværet.

– I Sandnes vil temperaturen stige raskt utover dagen og snøen vil dermed forsvinne fort. Når solen får stå på litt, vil dette fortone seg som en fin vårdag, men det kan komme byger i form av regn eller sludd i løpet av tirsdagen, sier han.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

IKKE FØRJULSTID: Forusbeen fortsetter bortover til venstre mens Løwenstrasse går rett fram. Her var det desemberstemning i morgentimene. Foto: Frode M. Gjerald

Onsdagen kan dessuten bli en ny vinterlig vårdag i Sandnes. Nedbør risikerer vi også, men framover mot helgen vil denne komme som regn.

– Ser du ingen vår i sikte for oss?

– Når vi går inn i mai ser vi at temperaturen stiger til over ti grader, sier Granerød.

LURA: Politiet melder om flere hendelser som følge av snøfallet. Foto: Frode M. Gjerald

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...