Nykommerne trenger kamptrening

I GANG: Sanel Kapidzic har ikke spilt seriekamp siden 13. mai.

Sanel Kapidzic og Akinbola Akinyemi er godt i gang med sine Sandnes Ulf-karrierer, men begge mangler kamptrening.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Sist oppdatert: 20.07.2018 kl 18:13

Begge nykommerne er godt fornøyd med sine første dager i Sandnes Ulf, men det blir trolig i tøffeste laget å skulle sette dem rett inn på laget fra start mot Ålesund søndag. Akinbola Akinyemi bor foreløpig hos søskenbarnet Akinsola.

– Jeg spilte ikke så mye den siste tiden i Notodden, og trenger litt kamptrening. Det er ikke noe å si på den fysiske formen, men jeg har litt få kamper i kroppen, sier Akinyemi.

Det er på midtbanen han trives aller best.

– Absolutt. Det er midtbanespiller jeg er, sier 194 cm høye Akinbola Akinyemi.

Statistikken viser at Akinbola Akinyemi (25) har startet fire seriekamper for Notodden denne sesongen. Han er også blitt byttet inn fire ganger, og står dermed med åtte kamper før overgangen til Sandnes Ulf. I løpet av de åtte kampene har han blitt byttet ut tre ganger. For Notodden scoret han én gang og hadde assist på tre scoringer. Hans siste fulle kamp var 16. mai.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

TRENGER KAMPTRENING: Akinbola Akinyemi spilte sin siste seriekamp den 16. mai. Han spilte også ett minutt som innbytter den 27. mai. Foto: Frode Olsen

Sanel Kapidzic kommer fra den polske klubben Korona Kielce. Med annen sesongsyklus, har spissen med fortid blant annet i Mjøndalen, nylig gjennomført ferie. Sanel Kapidzic er 28 år og har skrevet toårskontrakt med Sandnes Ulf. Akinyemi signerte for 1,5 år.

– Det har gått fint de første dagene, og vi er blitt godt mottatt. Jeg gleder meg til å komme i gang, sier Sanel Kapidzic.

På sidene til altomfotball står Sanel Kapidzic registrert med fire kamper for den polske klubben. Siste gang han var i aksjon, var 13. mai. Da spilte han 2. omgang mot Wisla Plock, og scoret på straffespark. 21. april startet han, og spilte 72 minutter mot Jagiellonia. Den 13. april ble han tatt av banen et kvarter før slutt mot Lech. I den kampen scoret han vinnermålet etter drøye 30. minutter.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...