Isglatte veier i Sandnes: Nytt trafikkuhell søndag morgen

PÅ HOMMERSÅK: Lørdag kveld havnet denne bilen på Hommersåk i en lyktestolpe. Foto: Ronny Hjertås

Fire bilførere ble fraktet til legevakten etter utforkjøringer i løpet av lørdagen. Søndag morgen har nok en bilist havnet i trøbbel.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Sist oppdatert: 20.11.2016 kl 13:29

ULYKKESHELG: Det var like før klokken 07.00 søndag at nødetatene fikk melding om en bil som hadde kjørt av veien på Noredalsvegen like ved Tengesdalsvatnet. Én person befant seg i kjøretøyet.

– Det var en 19 år gammel kvinne som kjørte bilen. Hun er oppegående, men klager på smerter i hodet og er tatt hånd om av ambulansepersonell, opplyser politiet klokken 07.30.

Dermed har søndagen startet på samme måte som lørdagen.

Lørdag morgen var det isglatte veier mange steder i Sandnes som følge av underkjølt regn, og tre biler havnet utfor kjørebanen. Lørdag kveld var det på nytt problematisk flere steder:

– Vi har fått melding om glatte veier i politidistriktet. VTS har ressurser ute for å strø, opplyste Sør-Vest politidistrikt i 20.30-tiden.

Kjørte i lyktestolpe

På Hommersåkveien, nærmere bestemt på Bjellandsletta, gikk det galt rundt klokken 21.30 lørdag kveld.

– En bil kjørte i en lyktestolpe. Politiet har opprettet sak, og bilen blir tauet av taubil. Bilføreren ble tatt med for sjekk hos legevakt, melder politiet.

Taubil har hentet kjøretøyet, og det meldes at det er glatt på stedet.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

TIL LEGE: Politiet har opprettet sak etter episoden på Hommersåk lørdag kveld. Bilføreren ble tatt med for sjekk hos legevakt. Foto: Ronny Hjertås

Årets verste ulykkesdag

Lørdag ble dermed en av årets store ulykkesdager i Sandnes. Det startet klokken 09.17 da det ble meldt om en trafikkulykke på Høleveien ved Tengesdalsvatnet.

– En bil har kjørt ut av veien. En 47 år gammel kvinne er tatt med til legevakten for sjekk, opplyste politiet like etter, og kom samtidig med en advarsel:

– Det er svært glatte veier i distriktet. Vegmeldingssentralen er varslet og mannskaper ute for å strø. Kjør forsiktig!

(Artikkelen fortsetter under bildet)

FØRSTE SMELL: Lørdag klokken 09.17 ble denne ulykken på Høleveien ved Tengesdalsvatnet meldt. Foto: Ronny Hjertås

Til legevakten

Da politiet var ute i anledning den første meldingen om utforkjøring, fant de enda en bil i trøbbel på Høleveien.

– Denne bilisten har kjørt av veien og inn i flere trær. Airbaggen ble utløst og føreren, en 48 år gammel kvinne, er tatt med til legevakten med brystsmerter, opplyser Sør-Vest politidistrikt.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

PÅ SKOGTUR: Da politiet var ute i anledning den første meldingen om utforkjøring, fant de enda en bil i trøbbel på Høleveien. Foto: Ronny Hjertås

Sviland

Klokken 09.52 kom det inn melding om et tredje trafikkuhell i Sandnes denne lørdagsmorgenen. Denne gang på Noredalsveien ved innkjørselen til Sviland.

Her var det en 18 år gammel kvinne som satt bak rattet. Også hun ble fraktet til legevakten for sjekk.

Ingen av de uheldige lørdag morgen skal ha pådratt seg alvorlige skader.

LØRDAGENS TREDJE: Klokken 09.52 lørdag morgen kom det inn melding om et tredje trafikkuhell i Sandnes denne lørdagsmorgenen. Denne gang på Noredalsveien ved innkjørselen til Sviland. Foto: Ronny Hjertås

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...