Oda ventet en halv time på signaturen til Gjert

SPENT: Oda Therese Oddsen fikk både gode råd og signatur i boken av Gjert Ingebrigtsen. Foto: Frode Olsen

Oda Therese Oddsen var så ivrig på å sikre seg signaturen til Gjert Ingebrigtsen, at hun kom en halv time før hovedpersonen i det hele tatt hadde begynt boksigneringen.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Ungdomsskoleelev Oda Therese Oddsen ventet tålmodig på Gjert Ingebrigtsen, og var den aller første til å få boken signert på Kvadrat i dag. Hun hadde i tråd med Ingebritsen-familien satt seg et mål.

– Jeg sa til pappa at jeg ville være den aller første til å få signatur i boken. Jeg har ventet i 35 minutter her ved bordet, forteller den hesteinteresserte jenta.

Oda Therese Oddsen er nemlig ikke ukjent med hva toppidrett innebærer. Hun driver med sprangridning i Sandnes- og Jæren rideklubb. Boken kjøpte hun til seg selv i håp om å få noen gode råd.

– Jeg har sett TV-serien og de er tydelige på at planlegging er viktig. Derfor har jeg satt meg ned for å planlegge 2019 med tanke på stevner og trening. Det første viktigste som skjer, er Baltic Cup i Danmark. Det gleder jeg meg til sier den lovende sprangrytteren.

– Hva snakket du og Gjert om mens han signerte?

– Det var litt forskjellig, og så han håpet jeg klarte å tyde ordene han skrev. Det er veldig kjekt at noen fra Sandnes er så gode og populære, sier Oda Therese Oddsen fra Bogafjell.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

KØ: Gjert Ingebrigtsen skrev hilsener og stilte også opp på bilder. Foto: Frode Olsen

Det var mange som ville ha signaturen til Gjert Ingebrigtsen. Selv setter han pris på at boken er blitt veldig populær.

– Jeg kan ikke si så mye mer enn at dette er kjempestas, sier Gjert Ingebrigtsen.

De aller fleste fikk signatur i boken på vegne av andre enn seg selv.

– Det er mange som forteller meg at boken er til besteforeldre, foreldre, søsken og bekjente. Noen kjøper også til sine egne barn, forteller Gjert Ingebrigtsen.

Det var ikke bare autograf folk ønsket. Mellom slagene var det også noen som spurte om treningsråd, mens andre lurte på konkrete sportslige episoder inneværende sesong.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

SØSKENBARN: De to jentene Martine Sele (17) og Maja Elizabeth Bjånes (9)fikk hilse på Gjert Ingebrigtsen. Maja Elizabeth Bjånes driver med turn i Sandved, mens Martine Sele er håndballspiller. Foto: Frode Olsen

Butikksjef Åshild Svela Notvik hos Norli bokhandel forteller at Gjert Ingebrigtsen befinner seg akkurat der familien trives best. I rampelyset og i tet.

– Jeg er litt usikker på om det er boken til Gjert Ingebrigtsen eller Are Kalvø som ligger først, men Ingebrigtsen er helt der oppe, sier butikksjefen.

Ifølge Åshild Svela Notvik er det sjelden at boksigneringer er så populære som denne.

– Det kommer naturligvis an på foratter og tema, men veldig kjekt å se alle folkene, sier butikksjefen på Norli.

I TOPPEN: Åshild Svela Notvik forteller at Are Kalvø og Gjert Ingebrigtsen selger meget godt før jul. Tiden vil vise hvem av de to som solgte flest bøker i julsstriden. Foto: Frode Olsen

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...