Olav Larsen med nytt album og konsert

KONSERT: Olav Larsen er i gang med innspeling av nytt album. Laurdag held han konsert i kjellaren på Varatun Gård. Foto: John Rodger

Musikar Olav Larsen er allereie i gang med innspeling av nytt album. Laurdag kveld tar han seg tid til konsert på Varatun Gård.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Musikar Olav Larsen har trollbunde mange med det siste albumet sitt som han gav ut med bandet Olav Larsen & The Alabama Rodeo Stars i november.

Stor interesse

Albumet hadde eit sterkt gospelpreg, men var ikkje frå ein mann som trur. Albumet «Gospel For Non-Believers» handla om spørsmål og tvil, og fann gjenklang i ulike miljø.

Larsen blei overraska over interessa frå kristne miljø, der albumet også fekk god omtale frå avisa Vårt Land. Nyleg blei Larsen også intervjua i programmet «Mellom himmel og jord» på NRK P1.

Mange konsertar

– Det verkar som det siste albumet har sett seg litt hjå publikum. Det har vore godt med publikum på dei siste konsertane, fortel han.

Etter siste albumslepp har han halde rundt 35 konsertar, der nokre av dei har vore solo og andre har vore med heile bandet. Nå skal han ha nokre solokonsertar i blant anna Bergen, Oslo og Trondheim. Han har hatt fleire konsertar i Sandnes, der han laurdag skal testa ut kjellaren på Varatun Gård. Det er konsertarrangørane SKA som arrangerer konserten.

Ikkje gospel

Sjølv om albumet til Larsen kom ut i november er han altså i gang med innspeling av nytt album i NRK sine lokale på Ullandhaug. Dette blir det sjette albumet hans. Nesten kvar plate han har gitt ut har han flørta med gospel.

– Men dette blir ei meir nedstrippa album enn det som kom ut sist. Dette blir heller ikkje eit gospelalbum.

Han kjenner at han likevel seinare vil koma med ein oppfølgjar til gospelalbumet.

På konserten laurdag tar musikaren med seg gjesteartistar, der talentfulle Mona Krogh frå Sandnes blir ein av dei som opptrer.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...