Sandnesposten A/S

Sandnesposten

Oppgradering av Skeiene Ungdomsskole ikke klar til skolestart

Det gjenstår fremdeles noe arbeid ved Skeiene Ungdomsskole, men oppgraderingen nærmer seg ferdig. Foto: Privat

Etter planen skulle oppgraderingen av Skeiene Ungdomsskole stå ferdig til skolestart 2018. Fremdeles gjenstår det noe arbeid, men nå ser rektor frem til å flytte inn i det hun omtaler som Sandnes flotteste skolebygg.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Oppstarten av byggingen startet senhøsten 2015. Arbeidet nærmer seg slutten, men elever og ansatte ved Skeiene Ungdomsskole må fremdeles smøre seg med en liten dose tålmodighet.

– Våre planer er at vi skal forlate dette bygget like før jul, sier rektor ved Skeiene ungdomsskole, Kari Skauge Brynjulfsen.

Før den tid vil flere av byggene stå klare, og innflyttingen til disse vil skje kontinuerlig (se tidspunkt for flytting i faktaboks).

Gleder seg til innflytting

Hvis alt går etter planen, er hele skolen, med nytt mediatek og nye klasserom, klart til skolestart 2019. Det blir ifølge rektoren det fineste skolebygget i Sandnes.

– Ombyggingen har vært helt nødvending, det mener alle som bruker bygget. Det blir en helt ny skole, jeg mener faktisk det blir det flotteste skolebygget i Sandnes. Det har en fantastisk beliggenhet og en fantastisk tomt, det er sentrumsnært og skjermet for biler, sier hun.

Hyller elevene

Brynjulfsen innrømmer at det har vært en tålmodighetsprøve, og hun er glad at hun i 2015 ikke visste hvor lang tid byggingen kom til å ta. Samtidig er hun fornøyd med hvordan alt har blitt håndtert.

– Året vi har hatt, har gått forbausende bra. Jeg er imponert over fleksibiliteten til elevene og personalet. De har vært svært tålmodige. I tillegg har samarbeidet med Prosjektil gått smertefritt, og bedre enn forventet, sier Brynjulfsen.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...