Ormskrik nådde ikke helt til topps

Vorbid fra Sørlandet stakk av med seieren

GA ALT: Ormskrik ga alt av seg selv på Tribute lørdag. Foto: Frode Olsen

Sandnesbandet Ormskrik deltok for andre året på «Metal 2 The Masses» på Tribute lørdag. Sørlendinger stakk av med seieren.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Sist oppdatert: 04.06.2017 kl 22:48

Lørdag aften var det finale i konkurransen der et band fikk gå videre for stå på scenen på en av verdens største og viktigste metalfestivaler i England, nemlig Bloodstock.

Sandnes-bandet Ormskrik var et av fire band som var i ilden lørdag.

Bandet ga alt de hadde, men det var Vorbid som stakk av med seieren. Et band fra Sørlandet, som Ormskrik på forhånd hadde fryktet.

Dette bandet spiller trash. De andre gruppene som konkurrerte var Todesking, et ungt black metal-band fra Stavanger og Beyond Mara, som også er fra Stavanger.

Flere av bandmedlemmene til Ormskrik skal i militærtjeneste etter videregående skole.

Gitarist Aleksander Skjæveland sier gruppen vil bestå, men ser for seg at andre musikere vil steppe inn i mellomtiden.

– Vi legger ikke ned bandet. Det er heit sikkert!

Bandet spiller melodiøst black trash, med innslag av folkemusikk og black metal.

– Vi prøver å ha litt egen sjanger, det tror jeg er vårt sterkeste kort, sier Skjæveland.

VORBID VANT: Ormskrik nådde ikke til topps i konkurransen. Bildet er tatt på Tribute lørdag under konkurransen. Foto: Frode Olsen

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...