Sandnesposten A/S

Sandnesposten

Over 400 jobber dugnad under Nordsjørittet

Øivind Ravn Hagen (f.v.), Kristoffer Hølland, Osvald Mæhle og John Oftedal jobber dugnad under Nordsjørittet. Foto: Trude Håland

Over 5000 deltakere har meldt seg på Nordsjørittet.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Det begynner å bli travelt på Vågen videregående skole, som de siste årene har vært stedet for å hente startnummeret til Nordsjørittet. Øivind Ravn Hagen finner fort fram startnummeret som skal leveres til Øyvind Sunde fra Sandnes.

– Heter du Øyvind og er mellom 40 og 44 år, spør Ravn Hagen sin navnebror.

– Jepp, det stemmer.

– Vær så god, og ha en riktig god tur.

GOD SERVICE: Øivind Ravn Hagen gir startnummeret til Øyvind Sunde. Foto: Trude Håland

Sunde smiler og legger konvolutten oppi posen. Nå bærer det hjem for å hvile den siste dagen før det braker løs. Det er femte gang han stiller til start i Nordsjørittet, og ambisjonene er å gjøre det bedre enn i fjor. Da syklet han i mål på respektable 3.20, men tror det er fullt mulig å slå den tida , i hvert fall med noen minutter.

- Jeg har trent tålig greit, så 3.15 bør være innen rekkevidde. det er i hvert fall ingen umulighet, smiler Sunde.

Ravn Hagen er allerede i gang med å ta imot neste deltaker. Navn og nummer sjekkes før enda ny konvolutt deles ut.

– Det er utrolig sosialt, og så treffer jeg så mange kjekke folk. Vi er en gjeng pensjonister som kaller oss «Eldre junior spinners» fra Sandnes sykleklubb som gjør dette på dugnad, sier Ravn Hagen.

Over 400 dugnadsarbeidere er i sving i forbindelse årets Nordsjøritt-utgave. Det er organisasjoner og lag som ser sitt snitt til å tjene noen ekstra kroner, og de har ulike oppgaver, fra å være løypevakter til å delta rundt startnummerutdelingen.

Fredag ettermiddag hadde påmeldingen til årets ritt så vidt oversteget 5000 deltakere. 5001 deltakere er nå påmeldt de ulike distansene, som er selve hovedrittet (91 km), Nærbø-Sandnes (45 km), MTB-maratonløypa (120 km), Familierittet fra Mariero til Sandnes (10 km).

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...