På jakt etter bygninger til å filme ny NRK-serie

MEDPRODUSENT: Gunhild Oddsen fra Sandnes tror og håper på flere scener fra hennes egen hjemby i den nye NRK-serien "Kvinner & Cava". Foto: Aslak Ravndal

Gunhild Oddsen fra Austrått er en del av produksjonen til den nye tv-serien «Kvinner & Cava».

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

UNDERHOLDNING: Sammen med det oslobaserte filmselskapet Ape & Bjørn, skal Gunhild Oddsen bistå til NRKs nye serie «Kvinner & Cava» som medprodusent. Den åtte episoder lange serien skal spilles inn flere steder i Rogaland sommeren 2019, og skal etter planen bli sendt på NRK i 2020.

– Vi leter fortsatt etter enkelte lokaler til å filme i, og jeg tror Sandnes kunne vært et ypperlig sted, sier Gunhild Oddsen til Sandnesposten.

Oddsen, som tok sin filmutdannelse på New Zealand på 2000-tallet, har vært med i kulissene på filmer som "Hjertestart", "Kyss meg for faen i helvete" og "Kompani Orheim" for å nevne noen. Til daglig driver hun filmselskapet GOfilm og holder til i toppetasjen på KinoKino i sentrum.

Komisk drama

Oddsen tror den nye tv-serien kan bli en suksess i de norske hjem, og håper derfor at det skal lages enda flere sesonger.

– Serien handler om 49 år gamle Merethe og hennes møte med en ny fase av livet i det hennes yngste datter flytter hjemmefra for å studere. Plutselig må Merethe og mannen hennes fylle både livene sine og huset sitt med nytt innhold, noe som skal vise seg å by på både muligheter og utfordringer. Serien tar utgangspunkt i regissør Liv Karin Dahlstrøms kortfilm fra 2016 med samme tittel, sier Oddsen.

Lokal filming

Audun Skarbøvik er lokasjonsansvarlig for "Kvinner & Cava". Han ser for seg å kunne gjøre deler av innspillingen her i Sandnes.

– Siden handlingen skal foregå et sted i Rogaland, er Sandnes et veldig aktuelt sted å filme fra. Vi leter blant annet etter et hus som er bygget en gang mellom 60-tallet og 80-tallet som ikke har blitt pusset opp. Det bør ligge i et boligfelt med hus fra omtrent samme tidsepoke, sier Skarbøvik.

En egnet arbeidsplass til hovedpersonen, gjerne et bygg fra offentlig sektor, er Skarbøvik også på jakt etter.

– I tillegg skal vi filme en del fra et forsamlingshus og på et kjøpesenter. Vi tar gledelig imot tips til slike steder, sier han.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...