På vei ut stadionportene

FERDIG: Det er blitt mye løping på tartandekket for Jørgen Olsen Øveraas i 2017. Nå er han på vei bort fra klubben.

Jørgen Olsen Øveraas kommer ikke til å bli tilbydd forlengelse med Sandnes Ulf. Dersom spilleren finner ny klubb kan han forlate klubben umiddelbart.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Karrieren til Jørgen Olsen Øveraas i Sandnes Ulf går mot slutten. Høyrebacken startet med solid spill og fast plass på laget. Helt mot slutten av 2016 begynte ting å gå litt på tverke. I 2017 har trønderen i realiteten vært et godt stykke unna en plass i lagoppstillingene.

Daglig leder Tom Rune Espedal forteller at Jørgen Olsen Øveraas sin karriere i Ulf-drakten er inne i sin siste fase.

– Jørgen har fått beskjed om at han ikke kommer til å bli tilbydd forlengelse av kontrakten som går ut etter sesongen, sier Tom Rune Espedal.

Slik fotballen er kan det tenkes at høyrebacken forsvinner allerede i sommervinduet.

– Sandnes Ulf har gjort det klart at vi ikke står i veien dersom han finner seg en ny klubb i sommervinduet. Om han skulle forsvinne nå er opp til ham selv. Ingenting ville vært mer hyggelig enn om Jørgen finner ny klubb og får en ny start et annet sted. Det er masse fotball i ham, og Jørgen er en skikkelig flott type, sier Espedal.

Da Jørgen Olsen Øveraas kom til Sandnes Ulf gjorde han det klart at han ikke ønsket kontakt med media. Av den grunn har ikke Sandnesposten spurt spilleren direkte om egne fremtidsplaner.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...