Sandnesposten A/S

Sandnesposten

– Pål, du lyver

DEBATTINNLEGG: – Det er ikke en nyhet at varaordfører Pål Morten Borgli ikke liker Høyre, verken i Sandnes eller Rogaland. Det kan ikke jeg gjøre noe med, og det er i hans fulle rett, skriver Høyres gruppeleder, Thor Magne Seland. Foto: Frode Olsen (hoved)/Andreas Dirdal Kydland (innfelt)

– Vi er mer enige enn uenige med Frp og heier på vår felles regjering og våre gode støtteparti. Hvorfor Borgli må snakke ned sine samarbeidspartnere nasjonalt forstår ikke jeg, men gjør det med da i hvert fall med sannhet, skriver Thor Magne Seland som er gruppeleder for Sandnes Høyre.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Det er ikke en nyhet at varaordfører Pål Morten Borgli ikke liker Høyre, verken i Sandnes eller Rogaland. Det kan ikke jeg gjøre noe med, og det er i hans fulle rett.

Men når vi kan lese i Sandnesposten at Sandnes Høyre har vært mot prosjekt opprustning av Langgata er det på tide å sette foten ned! Det prosjektet har vi engasjert oss i og deltatt med innspill til siden det startet, lenge før Borgli ble varaordfører. At det har tatt så lang tid har vi latt ligge. Vi har vært positive til både planlegging og gjennomføring.

Sandnes Høyre er opptatt av et levende sentrum, vi lytter til næringslivet og heier på utviklingen i havneområdet og på Ruten. Vi har tapt noen slag, men er med på å få fram det beste med de mulighetene vi har. Vi ser fremover på hvor vi skal, og har med historien i bagasjen. Da bør den også bli fortalt korrekt, ikke med halvsannheter og beskyldninger.

Vi er mer enige enn uenige med FrP og heier på vår felles regjering og våre gode støtteparti. Hvorfor Borgli må snakke ned sine samarbeidspartnere nasjonalt forstår ikke jeg, men gjør det med da i hvert fall med sannhet.

Jeg håper valgkampen neste høst vil handle om politikk og hva partiene vil for våre innbyggere. Og hvordan de har tenkt å løse det. Både praktisk og økonomisk.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...