– Passet ikke inn i klubbens spillestil

Tomas Kristoffersen var en hit for Sandnes Ulf første halvdel av sesongen med flere frisparkscoringer. Men utover høsten ble det mindre spilletid. Nå har han terminert kontrakten med klubben, da han mener han ikke passer inn i klubbens direkte spillestil. Foto: Rune Eikeland

Tomas Kristoffersen mener han ikke passet inn i måten Sandnes Ulf spiller på. Nå har han fått terminert kontrakten med klubben.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Sist oppdatert: 08.01.2018 kl 00:28

Det er iTromsø som melder at midtbanespilleren er ferdig i Sandnes Ulf.

Kristoffersen og Sandnes Ulf har blitt enige om å terminere kontrakten ett år før tiden.

– Jeg følte ikke jeg passet helt inn i måten vi spilte på, så torsdag ble vi enig om å avslutte kontrakten, så nå ser jeg meg om etter nye, spennende muligheter, sier Tomas Kristoffersen til iTromsø.

Kristoffersen sier det ikke er vemodig å slutte i Sandnes Ulf.

– Det er ikke vemodig. Jeg hadde et fint år i Sandnes Ulf, der det jeg gikk greit sportslig, men det er ikke vemodig.

Sandnes Ulf har dermed mistet nok en sentral brikke fra fjorårets sesong. Trener Bengt Sæternes uttalte etter at Kenneth Sola bestemte seg for å legge opp at han ikke forventet at ytterligere spillere ville forlate klubben. Siden den gang har Roy Miljeteig gått til andredivisjonsklubben EIK og nå har Kristoffersen blitt løst fra kontrakten.

Toppscorer Kent Håvard Eriksen har kontrakt ut året, men har aldri lagt skjul på at han har et ønske og ambisjoner om å spille på et høyere nivå enn Obosligaen.

Fra før av har følgende spillere forlatt Sandnes Ulf siden 2017-sesongen ble avsluttet:

Jonas Høidahl
Jørgen Olsen Øveraas
Viljar Vevatne
Mads Nielsen
Nicolai Geertsen
Kenneth Sola
Roy Miljeteig
Kjell Rune Sellin
Oddbjørn Skartun
Egil Selvik (utlånt til Nest-Sotra)

Inn har bare tre spillere kommet:

Akinsola Akinyemi
Daniel Edvartsen
Erixon Danso

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...