Pastabakeriet gjenoppstår

GJENOPPSTÅR: Trond Vold og Kenneth Reime byr på Pastabakeriet igjen på Vibemyr. Nå jakter de etter nytt restaurantlokale i sentrum. Foto: Andreas Kydland

Siden restauranten i sentrum forsvant har flere trodd Pastabakeriet var historie. Nå er imidlertid Trond Vold og Kenneth Reime på jakt etter nytt restaurantlokale.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Mange har trodd Pastabakeriets dager i Sandnes var talte etter at restauranten i Flintergata ble kjøpt opp av Tommy Skjæveland. Pastarestaurant ble omgjort til biffrestaurant, og Pastabakeriet så ut til å være historie.

Men i slutten av august kjøpte Kenneth Reime rettighetene til Pastabakeriet. Reime er fra før daglig leder og eier av Servit som blant annet serverer den årlige brunsjen til flere tusen personer i anledning Blinkfestivalen.

Med seg har han Trond Vold som daglig leder. Nå har duoen seriøse planer om å gjenreise Pastabakeriet i Sandnes fra asken, nesten som en føniks.

– Vi har holdt det gående på Vibemyr en liten stund og produserer både til catering og takeaway. Men vår våte drøm og ambisjon er å åpne restaurant i Sandnes igjen, sier duoen.

Vil til Langgata

Drømmen er å åpne restaurant i Langgata eller én av sidegatene.

– Det er vår våte drøm. Det har blitt utrolig fint i Langgata. Vi ser for tiden på aktuelle lokaler og håper å komme raskt i hus. Vi skal likevel ha is i magen dersom det rette lokalet ikke dukker opp på første forsøk, sier Reime.

– Vi opplever støtt og stadig at folk kontakter oss og ønsker seg Pastabakeriet tilbake. Det gir oss mye motivasjon til å stå på. Vi spisser konseptet noe, men skal gi tilbake den gode pastaopplevelsen og restaurantfølelsen, sier Vold.

Duoen skryter av Åsta Bråtveit som drev og bygget opp Pastabakeriet over flere år og mener de nå viderefører en godt etablert merkevare.

– De fleste konsepter trenger noen år på å etablere seg. Fordelen vår er at Pastabakeriet allerede er en godt kjent merkevare i Sandnes. Noen av de vi har ansatt har flere års erfaring fra Pastabakeriet og legger stoltheten sin i det vi produserer. Derfor haster det også litt å finne et egnet restaurantlokale, slik at folk ikke tror vi ikke eksisterer, sier Reime.

Flere restaurante#r
Dersom den kommende restauranten i sentrum blir en suksess, utelukker ikke duoen at Pastabakeriet åpner flere restauranter.

– Vi er edruelige og tar én ting om gangen. Men dersom etterspørselen er der, er det ikke utenkelig at vi åpner flere restauranter eller utsalgssteder, sier de.

Når Pastabakeriet nå gjenoppstår og skal satse framover, blir det trolig med Servit som en solid partner. Den nye eieren, Kenneth Reime, er som nevnt eier og daglig leder av Servit, noe som gir muskler når Pastabakeriet skal gjenreises fra asken.

– Vi har god erfaring med store arrangementer. Jeg ser for meg at vi kan utfylle hverandre godt framover, sier Reime og legger til at Pastabakeriet allerede er snikinnført ved diverse anledninger den siste tiden.

– Vi (Servit) sponset friidretts-NM og delte ut både flygeblader og smaksprøver med mat fra Pastabakeriet, sier han.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...