Plutselig hadde fremmede fylt opp Aud-Torills container

FULL: Aud-Torill Alvær Zorlu rakk bare å fylle halve containeren før fremmede fylte resten med eget søppel. Foto: Privat / Skjermdump fra Facebook

Aud-Torill Alvær Zorlu ble forbannet da containeren hun hadde bestilt ble fylt opp av fremmedes søppel.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Sist oppdatert: 24.05.2018 kl 19:23

– Jeg betaler ikke for at andre skal bruke containeren, skrev Aud-Torill Alvær Zorlu i Solaveien på Facebook da hun 21. mai oppdaget at contanieren hun hadde fått utenfor leiligheten sin var fylt opp av andres søppel.

Nylig leide hun en container i anledning opprydding hjemme i leiligheten sin i Solaveien, like ved «Krossen» i Langgata.

Selv hadde hun fylt cirka halvparten av containeren med eget søppel da hun våknet opp mandag morgen til full container.

Da hadde fremmede slengt fra seg diverse møbler og en madrass, for å nevne noe. Det var, med andre ord, ikke mer plass til resten av tingene hun selv hadde planlagt å kaste.

Ikke forventet

Hun ble naturlig nok svært sint da hun så containeren full av andres søppel.

– Når jeg låner container til mitt bruk, så forventer jeg ikke at andre er så frekke at de kaster sitt eget avfall, forteller hun og legger til at hun ved ett tilfelle observerte og gav klar beskjed til en mann som kastet sitt eget boss i hennes container.

– Noen vil gjerne si at jeg burde hatt en container med lokk og lås på. Men jeg hadde aldri kastet så mye som en fyrstikk i en annen persons container, og har tenkt at ingen andre heller vil gjøre det. Ved ett tilfelle observerte jeg en mann på sykkel med refleksvest som skulle til å kaste sitt eget boss oppi. Jeg bor i tredje etasje og kan se ned på containeren, så jeg ropte til ham at det var min container og at jeg ikke betaler for hans boss. Da så han bare opp på meg med et hånlig smil, kastet bosset sitt og syklet videre, forteller hun.

Frykter ekstraregning

Nå frykter hun ekstraregning fra firmaet hun har leid containeren fra.

– Jeg ser folk har slengt fra seg lamper. Alt med strømledninger, samt maling og farlig avfall kan ikke kastes i container, så jeg er redd jeg blir pålagt en ekstraregning for dette.

De resterende tingene hun selv skulle kaste i containeren, var det ikke plass til.

– I verste fall må jeg nå låne en ny. Det er så irriterende at folk ikke eier skamvett. For en verden vi lever i, sier hun.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...