Sandnesposten A/S

Sandnesposten

Politiet vet ikke hvorfor han var ved skinnene

TOG: Politiet vet ikke hvorfor den blodige mannspersonen som skal ha blitt truffet av et tog i morgentimene befant seg ved togskinnene like ved Luravika. Foto: Andreas Dirdal Kydland

Personen som i morgentimene ble truffet av toget ble sendt til sykehuset.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Sist oppdatert: 25.02.2019 kl 11:12

Operasjonsleder Victor Jensen i Sør-Vest Politidistrikt sier til Sandnesposten at personen som i morgentimene mandag skal ha blitt truffet av et tog ikke langt fra Luravika ble fraktet til sykehuset etter at politiet fikk tips om en blodig person et par kilometer nord for ulykkesstedet.

– Etter påkjørselen fikk vi et tips fra et vitne, som hadde sett en blodig person et par kilometer nord for ulykkesstedet, i åttetiden. Vi fikk kontroll på vedkommende rundt klokken åtte og fikk en kort prat med ham før han ble fraktet sil sykehus. Vi har ikke funnet andre personer i området, selv om området ble grundig gjennomsøkt, sier operasjonsleder Victor Jensen.

Mannspersonen som ble fraktet til sykehuset var ifølge operasjonslederen ruset og er en person politiet har kjennskap til fra før.

– Dette er en mannsperson vi har kjennskap til fra før. Etter hva vi kjenner til, skal han ha vært ved toglinjen. Vi vet ikke noe om motivasjonen hans for å ha befunnet seg der, sier Jensen.

– Hvordan var tilstanden hans da politiet kom i kontakt med ham?

– Hendelsen skjedde rundt klokken halv seks, og vi traff ham kvart på åtte. Da var han fremdeles på egne bein, men hadde en hodeskade, sier Jensen.

– Er det vanskelig å ta seg inn til selve skinnene i området hvor han skal ha blitt truffet?

– Det er gjerder, men vi vet per nå ikke hvordan han har kommet seg over. Vi vil snakke mer med ham senere, sier Jensen.

Bane NOR meldte rett over klokken åtte at togtrafikken på Jærbanen går som normalt igjen.

Ifølge nsb.no er det ikke lenger noen forsinkelser på regionstogene.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...