– Politikerne kjenner nok dette

Tobarnsmoren Alexandra Eva Lind (25) var utstyrt med megafon og pågangsmot. Hun gir seg ikke med protestaksjoner før det skjer endringer.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Sist oppdatert: 22.08.2018 kl 20:34

Alexandra Eva Lind fra Hana var én av flere som sto bak protestakjsonen på Sandved. Kvinnen gikk aller først i toget og fikk raskt lyd i aksjonistene. «Nok er nok» runget taktfast helt fra Sandved til toppen av Oalsgata, og tilbake til utgangspunktet.

– De som bestemmer kjenner nok godt på denne aksjonen. Det bør de gjøre. Jeg kommer ikke til å gi meg før det skjer endringer i vedtaket. Aller helst skal bommene helt vekk, sier Lind.

Hun skryter av folk i Sandnes, som til tross for øsende regnvær, stilte i hopetall.

– Det pissregner, men folk har beholdt den gode stemningen hele veien. Det synes jeg er strålende. I dag er jeg virkelig stolt over å være nordmann, sier Alexandra Eva Lind.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

IHERDIG: Alexandra Eva Lind var svært aktiv under aksjonen på Sandved. Hun fikk til og med de fleste bilene i kø på sin side. De fleste ga tommel og og bidro med tuting fra hornet. Foto: Frode Olsen

Varaordfører Pål Morten Borli (Frp) lot seg også imponere over folkemengden.

– Det elendige været fører nok til at rundt 1000 ble hjemme, men oppmøtet forteller hvor ille folk synes de nye bommene er. Dette er et positivt engasjement som jeg støtter fullt ut, sier Pål Morten Borgli.

Det var Georg Grødem på sin politimotorsykkel som hadde delansvar for å følge med på aksjonistene. Han mener alt gikk for seg i rolige former.

– Jeg har hatt et ansvar på å telle litt her. Mitt grove anslag er rundt 1500 mennesker. Dette er heldigvis en aksjon hvor alle er enige, og dermed foruten to uenige fronter. Dette går knirkefritt, sier Georg Grødem midtveis i toget.

TYDELIG: Mange mennesker hadde vært kreative i forkant av aksjonen. Foto: Frode Olsen

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...