Pralins avslutter med et smell

TRAVEL: Rundt klokken 13.00 onsdag kunne Pascal Bulinckx hos Pralins Sjokoladeverksted konstatere at det hadde roet seg litt i forhold til kundertilstrømming. 90 prosent av varer, utstyr og interiør var da solgt ut. Foto: Trond Eirik Olsen

Allerede før butikken åpnet onsdag stod folk i kø utenfor for å sikre seg billig sjokolade og interiør.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

NÆRING: – Jeg regner med at vi har solgt ut omtrent alt når dagen nærmer seg slutten. Så får vi se hva vi gjør i morgen, sier Pascal Bulinckx ved Pralins Sjokoladverksted i Langgata.

I forbindelse med at sjokoladeverkstedet nå avslutter butikk og kafédriften i Langgata åpnet de onsdag opp for at folk kunne komme og handle både varer, utstyr og interiør til en billig penge. Resultatet lot ikke vente på seg.

– Det var kø allerede før vi åpnet og bare i løpet av den første timen var det nærmere 300 personer innom. Klokken ett hadde vi solgt ut nærmere 90 prosent av utvalget. Vi har kun annonsert dette på våre facebooksider og jeg hadde sant og si ikke drømt om at det skulle komme så mange, sier Bulinckx.

Sammen med kona Mari Rødland Andersen har han de siste årene drevet både med butikk og kafévirksomhet i Langgata i tillegg til nettbutikk, samt kurs og teambuidingskvelder. Ekteparet har også deltatt på en rekke festivaler med sjokolade som den store lidenskapen.

Ifølge Bulinckx er det ikke dårligere tider som gjør at de nå avslutter butikk og kafédriften.

– 2017 ligger an til å bli vårt beste år noensinne, men vi ønsker mer tid til å satse ytterligere på nettbutikk og kursvirksomhet i tillegg til festivaler. Slik det nå er blir det svært lange dager for oss, sier han.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...