Sandnesposten A/S

Sandnesposten

Raskaj er ferdig i Sandnes Ulf

TAR FARVEL: Anel Raskaj er ferdig i Sandnes Ulf. Foto: Rune Eikeland

Midtbanespilleren fikk fem sesonger i lyseblått.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Sist oppdatert: 10.12.2016 kl 10:46

– Jeg er ferdig i Sandnes Ulf, bekrefter Anel Raskaj overfor Sandnesposten lørdag.

Anel Raskaj kom til Sandnes Ulf før 2012-sesongen i Tippeligaen og markerte seg tidlig som en nøkkelspiller for laget. Han fikk også kamper for landslaget til Kosovo under sin tid i Sandnes Ulf.

Selv om hans første sesonger var hans klart beste i den lyseblå drakten har Raskaj likevel vært en nøkkelspiller hver sesong han har spilt i Sandnes Ulf og fått notert seg rundt 150 kamper for klubben.

Raskaj er klar på at han kommer til å savne både klubben og byen nå som han er kontraktsløs og på klubbjakt.

– Jeg er veldig takknemlig for alt Sandnes Ulf og Tom Rune (Espedal) har gjort for meg. Jeg kommer til å savne alle, både på og utenfor banen. Det var ingen enkel avgjørelse for meg å takke nei til kontraktstilbudet jeg fikk, sier Raskaj.

Midtbanespilleren sier han var forberedt på å gå ned i lønn – men ikke så mye som han ble forespeilet i kontraktsforhandlingene.

– Jeg visste jeg måtte gå ned, men ikke så mye. Likevel så var det ikke så veldig stor avstand mellom oss til slutt. Det ble helheten i samtalene vi hadde som gjorde at jeg til slutt tenkte at noe nytt vil være det riktige for meg nå, forklarer 27-åringen.

– Har du noen idé om hva framtiden bringer nå?

– Nei, ikke foreløpig. Det er en klubb som vil se nærmere på meg i januar, men om det blir avgjort noe før det vet jeg ikke. Jeg holder alle muligheter åpne, sier Raskaj.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...