Råsterk 2. omgang av Austrått

Kenneth Grøtteland spilte 35 minutter og scoret to mål og serverte en målgivende i borteseieren mot Nærbø 2. Her avbildet i kampen mot Sokndal.

Austrått tok sin sjuende seier av åtte mulige, da en meget bra 2. omgang og noen svært opplagte innbyttere sørget for en solid 4-1 seier borte mot Nærbø 2.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Nærbø 2 - Austrått 1-4 (1-0)
Mål: Kenneth Grøtteland 2, Yngve Hagen og Jørn Hagen
Gule kort: Eivind Eriksen og Kenneth Grøtteland
Sjanser: 2-10
Banens beste: Kenneth Grøtteland
Lag: Vidar Tisløv, Yngve Hagen, Gaute Tønnessen (Espen Kristiansen inn 80), Vegar Holmen, Morten Strusshamn (Einar Skjørestad inn 60), Roger Skjæveland (Jacob Emanuel Aanonsen inn 55), Eivind Eriksen (Jørn Hagen inn 60), Fredrik Garnes (Kenneth Grøtteland inn 55), Erik Tengs Pedersen (Jonas Vølstad Fjeldsbø inn 45), Sigurd Gjerde Arnesen (Daniel Høllesli inn 80) og Vetle Høivik.

INNSENDT REFERAT: De første 45 minuttene slet vi mot et velorganisert hjemmelag og selv om vi hadde ballen store deler av omgangen ble det med et par brukbare sjanser til bursdagsbarnet/pensjonisten, Vetle Høivik, som feiret 30 årsdag. Nærbø scoret 1-0 etter en flott heading på corner, der keepertrener, Vidar Tisløv, var sjanseløs. Vidar spilte forøvrig sin første A-kamp på to år ettersom begge våre keepere var indisponible.

1-0 til pause i en omgang der vi slet med lavt balltempo og komme til nok sjanser. Tilreisende besteforeldre og foreldre fra Austrått var neppe fornøyd, men heldigvis hadde vi mye mer å by på i 2. omgang.

Allerede etter fem minutter av omgangen utliknet Yngve Hagen. Et frispark fra hjørnet av 16 meteren suste inn i hjørnet bak en forfjamset Nærbø-keeper. Med 20 minutter igjen snudde vi kampen. Et skudd fra Jørn Hagen ble blokkert og Kenneth Grøtteland var raskt framme på den løse ballen og satte den i mål. Jørn Hagen viste sider ingen visste om, da han vant en løpsduell (!!), og det endte med at en av vertenes spillere fikk sitt andre gule kort og en tidlig dusj da han måtte stoppe Jørn på vei igjennom.

Etter utvisningen åpnet det seg mer opp mot et slitent Nærbø-lag, og etter 77 minutter var Grøtteland og Jørn i farten igjen. Etter en kort corner, satte Grøtteland opp Jørn på 16 meter og ballen bla satt knallhardt i mål. Tre minutter før slutt var det den samme duoen som ordnet 4-1. Jørn spilte Grøtteland alene med keeper, og ballen ble satt enkelt i mål til Grøttelands åttende mål i år.

Mye skryt til innbyttere, med rette, men vi skal ikke glemme dem som gjør grovjobben og sørger for at vi har et bra utgangspunkt når kampen åpner seg opp. Skal vi få en vellykket sesong, er vi avhengige av at alle fortsetter å bidra ! Nå blir det en 10 dagers kamppause, før vi tar i mot Brusand på Iglemyr 15 juni.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...