Råsterk tredjeplass til Henrik

Henrik Ingebrigtsen leverte et meget sterkt løp på 3000 meter i Continental Cup. Foto: NTB scanpix

Henrik Ingebrigtsen hadde kun to amerikanere foran seg på 3000-meteren i Continental Cup. Løpet var preget av mye knuffing grunnet utslagsrunder.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Sist oppdatert: 09.09.2018 kl 17:41

– Han blir bare bedre og bedre og bedre denne sesongen, utbrøt NRK-kommentator Jann Post etter målgang.

Henrik Ingebrigtsen leverte et råsterkt løp, der det gikk mye i rykk og napp grunnet utslagsregler. De siste fire rundene røk én utøver ut, noe som førte til flere spurter og mye knuffing.

Den nest siste utslagsrunden var Henrik bare centimetere foran briten Marc Scott som ble slått ut.

– Det var mye armer og bein, i hvert fall på den måte jeg løp på. Jeg var heldig og fant luker, sa Henrik til NRK med et smil.

På vei inn mot mål var de bare fire løpere igjen. Henrik var for langt bak Muhammed Ahmed fra Canada på oppløpet, selv om han prøvde å ta ham igjen med en spurt. Tiden til Henrik ble 7.58.85. Ahmed sin tid ble 7.57,99.

Vinneren ble Paul Chelimo med 7.57,13.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...