Reiser til USA – fortsetter som politiker

BYSTYRET: Kenny Rettore dypt konsentrert under bystyremøtet 19. juni. Foto: Frode Olsen

Nestgruppeleder i Høyre, Kenny Rettore, reiser til USA 1. august. På tross av den lange avstanden skal han ivareta sine politiske verv.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Sist oppdatert: 19.06.2017 kl 20:00

Kenny Rettore flytter til New Hampshire 1. august. Hans kone, Marianne, har fått stipend for å forske på helse. Rettore forteller at familien benyttet muligheten da den kom opp.

– Vi flytter bort med våre barn i alderen 6, 12, 13 og 18 + valp på 11 måneder. Kaja på seks begynner i første klasse, mens Sebastian og Benjamin skal begynne i 8. og 9. klasse på middle school. Madeleine som er eldst, skal studere fra USA, men kommer nok hjem innimellom. Hun kan også jobbe med visumet hun har fått.

Kenny Rettore mener han skal kunne ivareta sine politiske verv i formannskapet og som nestgruppeleder i Høyre.

– Jeg skal pendle. Vi flytter bort 1. august, men jeg kommer tilbake 21. august for å ivareta mine oppgaver som styremedlem i diverse selskaper og formannskapet. Jeg skal også reise hjem i oktober og desember. Totalt sett blir det tre hjemreiser før jul. Så snart møteplanen er klar for våren 2018, kommer jeg til å begynne å planlegge disse møtene. Jeg kommer ikke til å belaste kommunen eller selskapene med noen utgifter, sier Høyre-politikeren.

Teknologi

Rettore forteller at dagens teknologi gjør det fullt mulig å drive politikk på samme måte som tidligere.

Jeg kommer til å gjennomføre videokonferanser med Høyres gruppe fast hver uke ,samt vanlig dialog med Thor Magne Seland og andre i partiet. Jeg var testbruker av Skype i 2003 og har brukt dette daglig med oppfølging kunder, selgere i utlandet og designere i Italia og Kina. Dette er helt uproblematisk for meg, sier han.

Kenny Rettore driver sin egen virksomhet i forlagsbransjen.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...