Rema-fest på Lura

Feiret ny butikk med kake og Grandiosa

STOLTE KARER: Asle Frantzen og Ole Robert Reitan kunne stolt avbilde seg selv foran den nye butikken og interesserte kunder. Rema-butikken i Gamleveien på Lura åpnet klokken 14.00 den 10. november i 2016. Foto: Frode Olsen

Da klokken var 14.00 torsdag ettermiddag sto det lange køer utenfor den nye Rema-butikken på Lura. Før lokalene åpnet spanderte matkjeden pizza Grandiosa til de fremmøtte.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Sist oppdatert: 10.11.2016 kl 21:54

Rema 1000 sparte ikke på konfekten da de innviet nye lokaler i Gamleveien på Lura. Fra Trondheim kom administrerende direktør, Ole Robert Reitan. Stanley Wirak (Ap) var også på plass med et skinnende ordførerkjede.

Utenfor hadde butikkjeden satt opp partytelt som for anledningen var stappfullt av pizza Grandiosa. Det satte skoleungdommene fra Lurahammeren stor pris på, og etter at butikksjef Asle Frantzen hadde klippet snoren sammen med ordføreren, spaserte de første kundene rett inn mot et bord dekket av marsipankake.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

KLIPPET: Stanley Wirak, Asle Frantzen og Ole Robert Reitan sto for den offisielle åpningen. Spendte kunder ventet tålmodig på å slippe inn i de nye lokalene. Foto: Frode Olsen

Asle Frantzen har jobbet for markedsavdelingen til Rema 1000 i vel ni år, men nå skal han for første gang styre en av filialene.

– Jeg gleder med helt sinnssykt til å ta fatt å denne oppgaven. Plassen ligger perfekt til med tanke på adkomst og parkeringsmuligheter. Lokalene er helt topp, og nå er det kun opp til oss som skal jobbe sammen for at kundene skal ha den beste opplevelsen, sier en stolt kjøpmann.

Reitan satte press

Administrerende direktør, Ole Robert Reitan, er kjapt ute med å sette litt press på en av de trofaste hestene i selskapet.

– Asle har jo alltid vært direkte og kreativt masende på vegne av bedriften. Nå skal han styre sin første butikk. Det skal jammen bli spennende å se hvordan dette går, sier Reitan spøkefullt.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

FIKK MAT: Det vanket både Grandiosa og marsipankake på skoleelevene fra Lurahammeren og andre gjester som var kommet til åpningen. Foto: Frode Olsen

Den nye butikksjefen har selvsagt tro på egne forutsetninger for å drive butikken på en god måte, men innrømmer at det blir en overgang fra tidligere markedsarbeid.

– Reitan har helt rett i at jeg ikke har erfaring når det kommer til driften av en butikk, men jeg regner med at den herlige gjengen av ansatte pluss min erfaring skal gjøre butikken i Gamleveien til et attraktivt sted å handle.

Rogaland har lenge vært et av matkjedens aller viktigste distrikter. Ole Robert Reitan gir den nye butikksjefen og Per Tore Solstad mye av æren for akkurat det.

– De to er medvirkende årsakenr til at vi neste år holder årsmøtet og gran galla her i distriktet. Tidligere har det alltid vært i Trondheim. Til neste år sikter vi oss inn på konserthuset, smiler direktøren.

Nå skal Asle Frantzen snart se tilbake på en epoke i Rema-historien.

– Per Tore Solstad og meg har jobbet sammen i ni år. Vi har klart å øke snittomsettingen per butikk fra 58 til 75 millioner kroner. Det er vi stolte av, samtidig håper jeg at denne butikken også vil bli en suksess, sier Frantzsen.

HUMØR: Smilene satt løst like før åpningen skulle skje. Foto: Frode Olsen

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...