Remi Johansen friskmeldt til Jerv-kampen

Remi Johansen gikk av med skade i tirsdagskampen mot HamKam, men er klar til spill mot Jerv. Foto: Rune Eikeland

Men starter han?

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Sist oppdatert: 28.04.2018 kl 21:37

Sandnes Ulf-trener Bengt Sæternes råder over en nesten helt skadefri tropp når Jerv kommer på besøk søndag.

Remi Johansen var det største usikkerhetsmomentet etter at han haltet rundt på banen i førsteomgangen mot HamKam og ble byttet i pausen, men Sæternes sier etter lørdagstreningen at Johansen er klar til dyst.

– Alle er klare til kamp. Vi trenger alle mann i det tette kampprogrammet som venter oss nå, så det er bra, sier Sæternes fornøyd.

Om han starter kampen er dog mer usikkert. Vegard Aasen gjorde nemlig sine saker meget bra da han erstattet Johansen mot HamKam. 20-åringen imponerte også i cupkampen mot Sola og har vært god på trening i det siste.

– Vegard har vært god i det siste og banker på førstelagsdøra, bekrefter Sæternes.

Sandnes Ulf står med tre seiere og én uavgjort etter fire serieomganger. Jerv, som Sandnes Ulf historisk sett har slitt mot, har fattige to poeng så langt – men imponerte ved å ta poeng mot opprykkskandidat Mjøndalen sist.

Se hele tabellen her

Sandnes Ulf på sin side har ikke sluppet inn mål på to kamper. De har også kamp mot Vidar allerede på onsdag og trenger derfor alle spillerne tilgjengelige.

På de fire siste kampene mellom Sandnes Ulf og Jerv har Jerv vunnet samtlige oppgjør uten å slippe inn mål. De to foregående kampene har endt uavgjort.

Sandnes Ulf har spilt over 450 minutter mot Jerv uten å score mål på dem. Men i den formen Sandnes Ulf er i, bør den statistikken være mulig å bryte. Kampstart er søndag klokken 1800 på Sandnes stadion.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...