Snart premiere: Revyen er større enn nokon gong

REVY: I kveld er det premiere på Sandnes kommunale revygruppe sin årlege revy. Framme frå venstre Gladys Egeland, Iris Paus, Marianne Persson, Guro Karlsen, Anja Osaland. Bak frå venstre Geir Erik Øvrebø, Kirsti Sevik, Linn Andreassen Talge, Gudrun Skancke Eriksen, Arild Skimmeland. Foto: Privat

Sandnes kommunale revygruppe har selt fleire billettar enn nokon gong før. Det gir revygjengen ekstra energi til premieren på «Sirkus Sandnes» i kveld.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Sist oppdatert: 16.03.2017 kl 23:44

I kveld er det premiere på nok ein revy frå dei tilsette i kommunen. Onsdag morgon var over 1000 billettar selde til dei to framsyningane torsdag og fredag. I fjor selde dei totalt 920 billettar.

Rekord

– Me passerte 1000 onsdag, det er all time high. Me hadde all time high i fjor, men nå blir det all time high i år også. Då kan me klatra meir, seier Arild Skimmeland frå revygruppa.

– Me er kjempe happy. Me sel som berre det. Dette tyder jo på at me har gjort noko rett. Det blir meir gang i salen. Det er kjekkare med fullt trykk. Dette gir oss meir på scenen.

Investerer

Salet gjer at amatørskodespelarane kan investera meir i utstyr. Allereie i år er musikkinnpakkinga meir påkosta og danseinstruktør er leigd inn.

– Er det anna nytt sidan sist?

– Never change a winning team. Me er dei same som i fjor, men ei mindre som er med. Me er vel ni på scenen, samt orkester og blåserekke.

At revyorkestret blei europameistrar i blues i fjor drar heller ikkje ned.

I år kolliderer heller ikkje Sandnes kommunale revygruppa med Lurarevyen si framsyning, som dei gjorde i fjor.

Spenner hardare

– Me spenner gjerne litt hardare i år, men er kjekke og greie likevel, seier Skimmeland.

– Me skriv alt sjølv. Me lovar fullt trykk. Om fleire vil koma er det berre å koma til kulturhuset. Det gir ekstra trykk med så mykje folk, me gler oss.

Det er alltid nokre figurar som må vera med i revyen, som rådmann Bodil Sivertsen, ordfører Stanley Wirak, varaordførar Pål Morten Borgli og den faste karakteren «Blondie».

Revyinstruktør Kristin Barvik, som til dagleg jobbar som direktør for kultur og byutvikling, fortel at revyen ikkje skal vera intern sjølv om dei har faste figurar med, mange av dei gjengangarar på rådhuset.

– Me har med faste innslag om samfunnet generelt, som barnehage og skule og anna, seier ho.
Samstundes er det mykje av materialet som gir seg sjølv.

– Me sit tett på. Me føler oss forplikta til å ta politikk og anna kommunalt med, seier Barvik.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...