Rufsete country på Sandnes Brygge

KONSERT: Flying Shoes er ett av to band som gjester Sandnes Brygge fredag kveld. Dag Sindre Vagle (oppvokst på Ganddal) er sentral i Flying Shoes. Foto: Pressebilete

Det lades opp til en skikkelig outlaw night på Sandnes Brygge fredag.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Sandnes Brygge feirer outlaw-countryen fredag kveld. To band står på scenen, nemlig G. Thomas med band og Flying Shoes.

Musikken de spiller vil blant annet være skrevet av storheter som Waylon Jennings, Willie Nelson, Johnny Cash, Merle Haggard, David Allan Coe, og Gram Parsons.
Outlaw-countryen oppsto på 1970-tallet som en reaksjon på den stadig glattere og mer polerte countryen som kom fra Nashville.

G. Thomas

G. Thomas er mest kjent for radiohiten «Jesus in a leatherjacket» og «Hey Hey Hey Good Morning». Han har gitt ut elleve soloplater og vært med på et utall samleplater. Han feirer i år 35 år som profesjonell og turnerende artist. Han har i en rekke år rekke turnert Norge og store deler av utlandet.

Han har samarbeidet med flere store kjente USA-artister som Waylon Jennings, Bobby Bare, Johnny Cash, Kris Kristofferson, Don Williams, Tanya Tucker, Charlie Pride, Mark Chesnutt. G. Thomas er inspirert av outlaw-musikken i utrykket, men også den jordnære countrymusikken hentet fra dagliglivet.

G. Thomas får også med seg frontmannen i The Tramps, Rune Larsen, som gjest. Han er svært inspirert av countrymusikkens store navn som Johnny Cash, Bill Monroe, Bobby Bare og George Jones.

Flying Shoes

Lokale Flying Shoes er band satt sammen av kjente musikere fra The Tramps og Helldorado. Flying Shoes ble startet ved at de skulle gjøre et sett med country-låter. De fremfører musikk fra blant annet Gram Parsons og The Byrds.
Konserten på Sandnes Brygge starter klokka 20.00.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...