Ruster seg for vekst på Bogafjell

KLAR: De ansatte ved Europris Bogafjell ser fram til å møte kundene i en butikk som nå framstår i helt nytt lys. Bak fra venstre: Arne Kåsland, Silje Sviland Nordland, Emilie Høgmoe, Joakim Olsen, Anne Marie Auestad og Rune Hammersmark. Foran: Kathrine Hana. Foto: Privat

Etter ti dager med omfattende ombygging og oppgradering er det i dag klart for gjenåpning av Europris-butikken på Bogafjell. Nå vil de vokse videre.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

NÆRING: – Vi gleder oss stort. Dette blir den nyeste og flotteste butikken i hele Europris-kjeden. Nå er vi godt rustet for videre vekst, sier butikksjef Joakim Olsen (28).

Etter ti hektiske dager med omfattende arbeid er det i dag klar for en storstilt gjenåpning av den i alt 1060 kvadratmeter store butikken på Bogafjell. Det vil vanke både kaffe og wienerbrød på kundene og de sju ansatte ser fram til å vise fram det som butikksjefen betegner som kanskje den mest moderne Europris-butikken i landet.

– Hele butikken har fått en bedre layout som skal gjøre det lettere for kundene å finne fram. Det blir mer «shop in shop» hvor de enkelte varegruppene blir tydeligere adskilt. Vi har også byttet ut mye av inventaret for å få en lysere butikk som skal gjøre det triveligere for kundene. Dette er stort, sier Olsen.

Største endring

Den unge butikksjefen har vært i butikken på Bogafjell nesten helt siden starten for 12 år siden og forteller at ombyggingen og oppgraderingen av butikken er den desidert største forandringen han har vært med på.

– Vi har allerede fått gode tilbakemeldinger på endringene og vi håper at også de som legger turen innom får en god og positiv opplevelse. Den forandringen vi nå har gått gjennom vil gjøre oss enda bedre rustet til å møte framtidig konkurranse, sier Olsen som aldri har opplevd det som et minus å være lokalisert et godt stykke fra sentrum.

– Vi trekker kunder fra hele kommunen og omegn, og har stort sett hatt oppgang helt fra starten av. Vi har truffet bra i markedet med et bredt vareutvalg til lave priser. Jeg føler meg overbevist om at dette er en utvikling som vil fortsette, sier han.

Vekst

Europrisbutikken på Bogafjell omsatte i fjor for rundt 18 millioner kroner. Dette er en vekst på rundt fem prosent fra 2017. På landsbasis omsatte butikkjeden med i alt 258 butikker, for 5,9 milliarder kroner i 2017. Kjeden hadde da en totalvekst på seks prosent og en sammenliknbar veks på 3,1 prosent. Europriskjeden har satset stort og åpnet i 2017 åtte nye butikker, det ble også gjennomført ni relokaliseringer mens fem butikker ble bygget om og modernisert.

– Dette er en del av det største omfanget av moderniseringer og oppgraderinger i Europris sin historie. Det lavprissegmentet vi er en del av har tatt markedsandeler i Norge hvert år de siste 18 årene og de gode resultatene samt tilbakemeldinger fra kunder gjør at vi fortsetter moderniseringsprosessen også i 2018, sier administrerende direktør Pål Wibe i Europris.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...