Sahlgren til sykehus

Sahlgren blødde kraftig fra hodet etter et sammenstøt med Nicolai Geertsen, men fikk likevel klarsignal av stadionlegen til å fortsette. Kort tid etterpå ba Sahlgren selv om å bli byttet ut. Foto: Eurosport

Seieren mot Kongsvinger kostet både blod, svette og tårer – bokstavelig talt. Heldigvis var det mest gledestårer til slutt.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Sist oppdatert: 09.05.2017 kl 22:24

– Den var dryge. Alt holdt på å ryke for oss og vi bør jo avgjøre tidligere. Den satt langt inne, sier Sæternes og smiler.

Overtidsscoring etter overtidsscoring og tre poeng. Det smaker godt. Men det kunne også gått fryktelig galt. Både sportslig og med helsa til to Sandnes Ulf-spillere. Da Nicolai Geertsen og Saku-Pekka Sahlgren kræsjet sammen i det 86. minutt trodde nok mange at begge, eller minst én var ferdigspilt. Men stadionlegen ga tommel opp og dommeren lot begge spille videre – til tross for at de blødde fra hodet og var blodige på drakten.

– Det er legen sitt ansvar og da han ga tommel opp, så var det bare å kjøre på videre. Saku var litt shaky, men så lenge han fikk spille videre, så gjorde han det, forklarer Sæternes.

Kort tid etter at spillet ble satt i gang igjen satte likevel Sandnes Ulf-keeperen seg ned og signaliserte at han ikke så klart. Han var tydelig shaky og ba om å bli byttet ut.

Både Geertsen og Sahlgren måtte sy flere sting og klokken 2145 satt fortsatt laget og ventet utenfor sykehuset på at Sahlgren skulle bli ferdig. Han har likevel fått beskjed om at han får reise hjem med resten av laget. Men det blir først i morgen, siden laget ikke rakk siste fly grunnet sykehus-besøket.

– Dette kostet. Vi får se hvordan det går med Saku, vi tar ingen sjanser med tanke på Bodø/Glimt-kampen. Men Geertsen tror jeg blir klar. Han sang i garderoben etter kampen, så det går bra med ham.

Allerede lørdag skal Sandnes Ulf i krigen igjen. Da kommer serielederen på besøk.

– Dette var enormt viktig for moralen. Nå skal vi opp mot de som leder, men først skal vi slikke litt sår, sier Sæternes.

Som et plaster på såret, eller eventuelt en bonus for de som måtte trenge det, lokker Sandnes Ulf med gratisbilletter og grillfest til den kampen.

Les mer om det her.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...