Samferdselsministeren har kalt inn styringsgruppen

TIL OSLO: De fire ordførerne på Nord-Jæren og fylkesordføreren må pent reise til Oslo mandag for å møte Jon Georg Dale. Foto: Frode Olsen

Samferdselsminister Jon Georg Dale (Frp) har kalt inn medlemmene av styringsgruppen til Bymiljøpakke Nord-Jæren til ekstraordinært møte i Oslo mandag.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Sist oppdatert: 07.09.2018 kl 12:46

Invitasjonen til møte med styringsgruppa for Byvekstavtale Nord-Jæren kommer som en konsekvens av det personlige brevet Stanley Wirak sendte til veisjef Terje Moe Gustavsen hvor han ber om fem konkrete svar som er uklare for Sandnes kommune.

Sandnesposten serverte nyheten om det personlige brevet Wirak sendte tidligere denne uken.

Jon Georg Dale (Frp) kaller inn til møte i styringsgruppen allerede mandag morgen kl 10. Ordfører i Sandnes Stanley Wirak ser på møteinnkallingen som et meget godt tegn.

– Det viser at de lytter til oss og til debatten. Veisjef Terje Moe Gustavsen har trolig referert mine spørsmål til statsråd Dale, og nå kaller de oss til Oslo, sier Wirak.

Stanley Wirak sier han hele tiden har hatt tro på en god løsning til slutt. Det har han fremdeles på vegne av Sandnes kommune.

– Hvis folk tar seg tid og kikker tilbake, vil de se at jeg har vært opptatt av at ting skal skje i riktig rekkefølge. Noen ganger tar ting litt mer til enn tålmodigheten vår liker. Med dette møtet mandag formiddag vil vi også ha svarene vi trenger for benhandlingen på bystyremøtet i Sandnes samme kveld, sier Wirak.

Varaordfører i Sandnes, Pål Morten Borgli (Frp) ser også på innkallingen som svært positiv.

– Dette anser jeg som gode nyheter, men kan ikke uttale meg eller spekulere i hva som kommer til å bli utfallet av et slikt møte, sier Borgli.

Slik lyder innkallingen:

Eg viser til epost frå ordførar i Sandnes 4. september til mellom anna vegdirektør Terje Moe Gustavsen. Eg ønskjer å møte styringsgruppa for Byvekstavtale Nord-Jæren måndag 10.09.2018. kl 10.00 i Samferdselsdepartementets lokalar i Akersgata 59.

Tema for møtet er bompengeinnkreving på Nord-Jæren.

Med helsing

Jon Georg Dale

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...