Sandnesposten A/S

Sandnesposten

Sandnes HK hadde marginene med seg

Bjørnar Roth reddet det siste skuddet fra Follo og sikret to poeng for SHK. Foto: Ole Aarre

Keeper Bjørnar Roth reddet kampens siste skudd og sørget for to viktige poeng for håndballherrene.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Sist oppdatert: 17.12.2016 kl 20:06

Follo – Sandnes HK 27–28 (13–12):

– Mot Kristiansand tapte vi ett poeng i sluttsekundene. Denne gangen hadde vi marginene med oss, forklarer SHK-trener Dalibor Sedjak.

I sluttsekundene reddet nemlig Bjørnar Roth Follos forsøk på å utligne. Roth slo ballen i tverrliggeren, før den rullet fint utover linjen og bak mål.

– Kvalitetsmessig var dette så som så fra vår side, men vi viser moral og enorm innsats. Fra å ligge under med tre-fire mål, så spiser vi oss inn i kampen igjen og ligger under med bare ett til pause. Etter pause viser vi litt mer disiplin og har mer ro i forsvarsspillet. Vi legger også om til 5-1 og får noen «det ser ikke ut-mål» på det. Vi kriger oss til noen viktige mål, forklarer Sedjak.

SLIK VAR KAMPEN

Eivind Gade ble skadet på torsdagstreningen, men prøvde seg likevel på oppvarmingen. Der fant han raskt ut at det var nyttesløst.

Før pause storspilte André Ellertsen og scoret halvparten av SHKs mål.

– André var nesten alene i angrep for oss før pause, erkjenner Sedjak.

Etter pause tok blant andre William Aar ansvar.

– William var bra og tok vare på de sjansene han fikk. Han var god, understreker SHK-treneren.

Målscorere for SHK:

André Ellertsen 7, William Aar 6, Bostjan Kavas 3, Martin Hare 4, Morten Linder 2, Fredrik Aksland 2, Lars Sigve Hamre 3,Lars Sigve Hamre 3, Max Kalliske 1

SLIK SER TABELLEN UT ETTER HALVSPILT SERIE

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...