Sandnesposten A/S

Sandnes HK på opprykksplass

Henning Knutsen i luftig svev mot Herulf Moss. Foto: Nanco Hoogstad

Opprykksjagende Sandnes slo Herulf Moss i Sandneshallen.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Sandnes HK – Herulf Moss 26-17 (14-11)

Etter at Charlottenlund slo Nøtterøy tidligere på dagen, kunne Sandnes klatre opp til opprykksplass med seier mot Herulf Moss.

Selv om Sandnes tok kommando tidlig, ble det mye bom i angrep, og bunnlaget fra Moss ble aldri hektet skikkelig av. Sandnes slet også med å temme divisjonens toppscorer, Sebastian Schwartz, som scoret og assisterte jevnt og trutt i førsteomgangen. Forsvarsmessig likevel absolutt godkjent, der Abel Nagy som vanlig var meget god, både før og etter hvilen. Lagene gikk til pause på stillingen 14-11 til Sandnes.

Bortelagets Schwartz hadde for øvrig et frekt forsøk gjennom muren til Sandnes etter sluttsignalet på frikast, som gikk via fingrene til keeper Bjørnar Roth, i krysstanga og ned på streken.

Sandnes startet ikke forrykende etter pause, men det gjorde på ingen måte Schwartz og mossingene heller. Midtveis i omgangen så imidlertid bortelaget ut til å være tomme for krefter, og Sandnes økte ledelsen gradvis.

Spillere som ikke var like synlige før pause, som Martin Hare og Simen Murvold Stava, giret opp nivået sitt betraktelig. Morten Linder hadde også en god dag på høyrekanten med seks fulltreffere. Han ble etter kampen kåret til hjemmelagets beste spiller.

Til slutt ble det en overbevisende seier, 26-17. En meget imponerende andreomgang av Simen Murvold Stava spesielt, som kun slapp inn seks mål etter hvilen.

Dette var Sandnes’ sjette strake seier i 1. divisjon, som nå er på opprykksplass ett poeng foran Nøtterøy og ett poeng bak St. Hallvard.

– Jeg er veldig fornøyd med seieren. I tillegg gjør vi det uten kaptein Sander Ree-Lindstad, som har vært stabil både i angrep og forsvar denne sesongen, og vi mistet litt stabiliteten uten han i dag. Hadde vi fått trøbbel, hadde han kommet inn, men Eivind Gade gjorde en veldig god jobb, så det trengte jeg ikke, oppsummerer trener Dalibor Sedjak.

Tabell 1. divisjon

Målscorere for Sandnes HK mot Herulf Moss:

Lars Sigve Hamre 7, André Ellertsen 6, Morten Linder 6, Martin Hare 4, Abel Nagy 1, Henning Knutsen 1, Simen Sagli 1.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...