Sandnes HK taklet presset

Martin Hare lever godt med presset som serieleder. Søndag slo de Stord med sju mål. Til høyre: Bostjan Kavas. Foto: Ole Aarre

Sandnes har ingen intensjoner om å gi fra seg førsteplassen på tabellen.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Sist oppdatert: 13.11.2016 kl 20:24

Sandnes – Stord 34–27:

Sandnes-trener Dalibor Sedjak sa før kampen mot Stord at han forventet en klar hjemmeseier. Slik så det imidlertid ikke ut midtveis i 1. omgangen da gjestene gikk opp til 8-13.

– Det var en helt bevisst strategi for å legge ekstra press på oss selv, forteller Sedjak.

Det så ut som en dårlig strategi etter 24 minutter, men en timeout og seks minutter senere ble pessimisme til optimisme. Tredjekeeper Scott Henrik Helmundsen spilte en nøkkelrolle og forsvaret ble stramt skikkelig opp, slik at Sandnes kunne gå til pause på stillingen 14-13.

– Vi trengte energi i forsvarsspillet og når vi fikk det, så løsnet det, sier treneren og får støtte fra kampens store spiller, Martin Hare.

– Vi var ikke sikre på seier når vi gikk til pause etter å ha snudd 8-13 til ledelse. Men vi spilte på oss mye selvtillit og hadde en god følelse før 2. omgangen, sier Hare som ble lagets toppscorer med ni mål.

Etter pause kom Stord aldri i nærheten av Sandnes og hjemmelaget tok en soleklar seier til slutt. Som meldt av treneren før kampen.

Om en drøy uke reiser Sandnes til Nærbø og lokaloppgjør som serieleder, slik de har vært i over to måneder. Det blir en tøff kamp tror Hare, men han er likevel klar på en ting:

– Alle lag fra sjuendeplass og nedover skal vi slå. Jeg mener det er riktig å bare si det som det er. Vi ligger på topp og er favoritter, selv om alle lokaloppgjør lever sitt eget liv, sier Hare.

Nærbø ligger på niendeplass.

Øvrige målscorere for Sandnes: Morten Linder 6, Lars Sigve Hamre 5, André Ellertsen 5, Bostjan Kavas 4, Michael Hemmer 3, Abel Nagy 1, Max Kalliske 1,

Sjekk tabellen her

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...