Sandnes HK tapte mot Follo – igjen

SImen Murvold Stava og Sandnes HK gikk på en smell borte mot Follo. Foto: Ole Aarre

Svakt forsvarsspill da Sandnes tapte vanskelig bortekamp. Follo har nå slått Sandnes i begge kampene denne sesongen.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Sist oppdatert: 13.01.2019 kl 20:13

Follo – Sandnes HK 42-35 (24-18):

Det ble tidlig tydelig at dette skulle bli en vanskelig kamp for Sandnes HK. Allerede etter ti minutter lå de lyseblå fem mål bak og etter 20 minutter var ledelsen økt til seks.

Seks mål var også differansen til pause, noe som holdt seg noenlunde stabilt resten av kampen. Til slutt vant Follo 42-35.

– Stillingen sier vel sitt, tenker jeg. Det er ikke mange som presterer i dag. I alle fall ikke bakover. Vi keepere presterer heller ikke som vi skal, sukker målvakt Simen Murvold Stava og konstaterer:

– Vi er ikke så gode at vi kan slå lag i førstedivisjon uten å spille skikkelig i forsvar!

– Hva betyr dette tapet for opprykksjakten?

– Vi har fortsatt alt i egne hender, og vi er fortsatt i rute til å rykke opp, sier Stava, og viser til at laget fortsatt ligger på opprykksplass på tabellen.

Tabell 1. divisjon

Neste kamp for Sandnes er mot bunnlaget Vålerenga. Da skal det være mulig å komme tilbake på rett spor igjen.

– Det er ingen walkover-kamper i førstedivisjon, men der skal vi revansjere oss. Det er alltid tungt å få en skikkelig på trynet, men dette likt slik vi startet sesongen; vi taper mot St. Hallvard og Follo, men så reiser vi oss. Det er ingen krise at vi taper denne kampen, sier Stava.

– Hvor mange kamper har dere råd til å tape resten av sesongen, tror du?

– Det kommer an på mange andre lag, men herremann, vi mister ikke troen selv om vi tapte denne kampen

Målscorere for Sandnes HK: Sander Ree-Lindstad 10, Lars Sigve Hamre 7, Abel Nagy 4, Sondre Steen-Hansen 4, Kristoffer Iversen 3, Henning Knutsen 2, Fredrik Aksland 2, Eivind Erland Gade 1, André Ellertsen 1, Stian Christiansen 1

Tabell 1. divisjon

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...