Sandnesposten A/S

Sandnesposten

Sandnes HK tapte toppkampen

Abel Nagy følte seg som en syndebukk da han bommet på en hundreprosentsjanse og i tillegg ga vekk ballen for enkelt i sluttminuttene. Til høyre: Michael Hemmer. Foto: Ole Aarre

Rotet vekk seieren i sluttminuttene.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Sist oppdatert: 22.01.2017 kl 19:35

Sandnes HK – Nøtterøy 30–31 (14–13):

Sandnes HK kunne ta et stort steg mot eliteserien med seier mot opprykksrival Nøtterøy i Vågenhallen søndag kveld, men det var gjestene som knep seieren til slutt etter en høydramatisk avslutning på kampen.

Sandnes startet kampen rufsete, men utover i førsteomgangen bedret det seg noe og de lyseblå kunne gå til pause med ettmålsledelse 14–13.

Den ledelsen beholdt de store deler av andreomgangen også, og bortelaget måtte stadig jage Sandnes som lå ett, to og tre mål foran. Seks minutter før slutt ledet Sandnes med to mål og da Nøtterøy fikk en tominutters utvisning et snaut minutt etterpå trodde de fleste at Sandnes skulle klare å ro det i land.

Men nei.

I stedet gikk Nøtterøy opp i ledelsen i løpet for andre gang etter pause i løpet av de to minuttene i undertall. Og heller ikke på stillingen 29–30, med ny utvisning til Nøtterøy halvannet minutt før slutt, klarte Sandnes å straffe bortelaget. I stedet scoret Nøtterøy og satte med det spikeren i kista til Sandnes – som de for øvrig slo med 12 mål på hjemmebane.

– Vi taper kampen i den siste overtallsperioden. Vi brenner to store sjanser, mens de setter sine. Samtidig så spiller vi altfor dårlig i forsvar hele kampen i dag, medgir trener Dalibor Sedjak.

Det betyr at Sandnes igjen har gitt fra seg ledelsen i 1. divisjon til Nøtterøy, som nå topper tabellen etter 13 serierunder. Ni kamper gjenstår.

André Ellertsen ble SHKs toppscorer med sju mål og ble også kåret til hjemmelagets beste spiller.

Øvrige målscorere for SHK: Abel Nagy 6, Martin Hare 5, Morten Linder 4, Lars Sigve Hamre 3, Michael Hemmer 2, William Aar 2, Max Kalliske 1.

Tabell 1. divisjon

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...