Sandnesposten A/S

Sandnesposten

– Sandnes kommune er ingen versting

GOD JOBB: Arne Oftedal (Ap) mener Sandnes gjør en god jobb i forhold til innkjøp og anskaffelser i forhold til mange andre kommuner. Bildet er tatt i forbindelse med en annen sak. Foto: Trond Eirik Olsen

Arne Oftedal (Ap) mener kommunen gjør en god jobb i forhold til kommunale innkjøp og anskaffelser.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

POLITIKK: – Det gjøres mye bra arbeid i forhold til innkjøp og anskaffelser i Sandnes kommune. Vi har et tydelig regelverk som virker godt, men det fordrer at alle følger det, sier Oftedal som reagerer sterkt på opposisjonsleder Thor Magne Seland (H) sine uttalelser om at flere grumsete behandlinger har vært med på å svekke kommunens omdømme.

– Seland viser til en svært liten del av helheten. Med tanke på størrelse er ikke Sandnes noen versting i klassen, sier han.

Oftedal er advokat av yrke og har også erfaring fra kontrollutvalget i Sandnes kommune. Han viser til at det både politisk og administrativt jobbes mye med å sikre at regelverket blir klart og følges i alle saker.

– Sandnes kommune har mange flinke fagfolk, men er vanskelig å helgradere seg helt mot feil. Det forhindrer imidlertid ikke at det må være en klar agenda på at regelverket brukes aktivt av alle. Det er ikke noe vi skal gå på akkord med, sier han og fortsetter:

– Anskaffelsespolitikken med nye regler er under revisjon og adminstrasjonen har brukt mye tid på å arbeide med dette. Bystyret vil få en sak på bordet i løpet av våren og forhåpentligvis vil dette føre til at det nye regelverket blir fullt implementert i kommunen, sier Oftedal.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...