Sandnesposten A/S

Sandnes-kvinne (50) vant nesten 10 mill. lørdag kveld

Programleder for Lotto, Ingeborg Myhre.

Tre heldige spillere vant over 9,8 millioner hver i lørdagens Gulltrekning i Lotto. Den ene var Ellen Gimmestad fra Sandnes.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Sist oppdatert: 08.12.2018 kl 21:55

Ifølge Norsk tipping reagerte sandneskvinnen slik da hun fikk den gode nyheten:

– Å halleluja! Det er fantastisk!

Ellen Gimmestad (50) fikk avbrutt julebaksten, men det hadde hun sikkert ingenting imot. Tre heldige Lotto-spillere vant over 9,8 millioner hver i kveld, og Gimmestad er altså den ene.

– Hei, jeg driver og baker kaker ser du, så det er litt vanskelig å ta telefonen, sa Ellen Gimmestad da Norsk Tipping slo på tråden.

Vinneren hadde allerede pyntet treet og pakket inn gaver, så julen var godt forberedt, skriver Norsk Tipping i en pressemelding, men forberedt på nesten ti millioner i Lottogevinst, det var hun ikke.

– Nei. Dette er fantastisk! Du vet, man sitter og leser om vinnere og leverer Lotto uke etter uke og blir kjempeglad av fire rette, og så skjer dette, sier hun og ler.

Den blide 50-åringen fra Sandnes ble naturlig nok veldig glad.

– Å herlighet, det var jo trist at mannen min ikke er her så jeg kan feire med ham. Jeg får heller stikke over til naboene imens, sa hun til Norsk Tipping.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...