Sandnesposten A/S

Sandnesposten

Sandnes-lagene viste muskler

GULLGUTTER 1: SVBKs U19-spillere viste muskler da de ble regionsmestre uten å tape et eneste sett. Bak fra venstre: Lars Minde Svihus, Stanislav Grozev, Edvard Rørtveit Adolfsen, Mats Torgersen, Sindre Grude, Jarand Moe, Eirik Åsmul og trener Tomasz Pilarczyk. Foran fra venstre: Svein Ove Imsland, Elias Hetland, Yujiro Indo, Mathias Solbjørg, Eivind Hettervik og Tormod Horne Mæland.

Sandnes VBK vant to gull og to sølv, mens Austrått fikk med seg én medalje av nest edleste valør og én bronse da regionsmesterskapet for U17 og U19 ble avviklet i helgen.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Sist oppdatert: 22.01.2018 kl 14:39

Det var lite å gjøre med Sandnes VBKs guttelag i klassene U17 og U19 da Region Rogalands beste lag skulle kåres. De eldste guttene avga ingen sett i turneringen i Austråtthallen søndag og hadde god kontroll på Haugesund, som ble slått 2-0 i finalen med settsifferne 25-20 og 25-19. Austrått tok bronse, og slår dermed følge med de to finalelagene til NM U19 i Stavanger 9. - 11. mars.

SVBKs guttelag i U17 avga ett sett til Austrått i en av de innledende kampene i Gjesdalhallen lørdag, men da de to klubbene møttes igjen i finalen, ble det seier 2-0 og 25-16 og 25 -23 i sett til SVBK. Begge lagene er kvalifiserte til NM i Førde 16. - 18. mars. SVBKs jentelag i U17 fikk det tøft i finalen mot KFUM Stavanger, som vant en klar 2-0 seier med settsifferne 25-14 og 25-18. Laget er likevel kvalifisert til NM.

I U19 møttes de samme klubbene to ganger i jenteklassen. I en av de innledende kampene imponerte SVBK virkelig. Etter et jevnt førstesett, som ble vunnet 27-25, var sandnesjentene klart best i det andre settet, som endte 25-15. SVBK hadde sterkt servepress og gode avslutninger og fikk også blokkspillet til å sitte skikkelig. Da de to lagene møttes igjen i finalen, var imidlertid KFUM Stavanger strået hvassere og vant 2-0 og 25-18 og 25-22 i sett. Begge lagene får delta i NM U19 i Stavanger.

SVBKs damelag i 1. divisjon drar til helgen til Vesterålen der Øksil er motstander. Med en trepoenger vil laget klatre helt til topps på serietabellen i avdeling to.

GULLGUTTER 2: SVBKs U17-lag avga bare ett sett på veien til seier i årets regionsmesterskap. Bak fra venstre: Elias Hetland, Lars Christian Imsland, Edvard Rørtveit Adolfsen, Stanislav Grozev og Aslak Sønderland. Foran fra venstre: Johan Nedreaas , Adam Dalene, Trym Klippen, Yujiro Indo, Mathias Solbjørg og Rayyan Bhatti. 
Foto: Jorunn Jørgensen Dalene

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...