Sandnesposten A/S

Sandnes slet mot bunnlaget

Det ble seier for Sandnes HK og Dalibor Sedjak, men det var langt fra overbevisende. Foto: Arkivfoto

Selv om det var topp mot bunn i Sandneshallen søndag kveld, så det ikke sånn ut.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Sandnes – Vålerenga 31-27 (15-13):

Vålerenga står med null poeng og rykker ned til andredivisjon igjen. Sandnes kjemper om opprykk til Eliteserien.

Men i Sandneshallen søndag kveld, så det ikke ut som topp mot bunn. Sandnes gikk riktig nok opp i en 6-1-ledelse de første ti minuttene, men så spiste Vålerenga seg gradvis innpå igjen. Til pause var de bare to mål bak.

– Jeg tror Sandnes undervurderte oss, sier Vålerenga-trener Anita Linder til Sandnesposten, tydelig fornøyd med kampen og taktikken hun la på forhånd.

For etter pause maktet heller ikke Sandnes å rykke skikkelig fra. Med halvspilt andreomgang var Vålerenga kun ett mål bak.

Sandnes skjerpet seg det siste kvarteret og fikk de nødvendige målene for å holde Vålerenga på trygg avstand, men en firemålsseier mot et lag som Vålerenga er langt fra imponerende.

Det erkjenner også sønnen til Vålerenga-treneren, SHK-kantspiller Morten Linder.

– Vi undervurderte nok Vålerenga. Alle vet at vi har mye mer å gå på, og vi må finne tilbake gløden, der vi gjør alt for å vinne. Det trenger vi for å klare dette opprykket, mener Linder.

Heldigvis hadde han en god dag på jobben med sju scoringer, det samme som Lars Sigve Hamre, som han gir mye av æren for å dele toppscorertittelen mot i denne kampen.

– Uten Lars Sigve sine utspill, hadde jeg sikkert ikke scoret halvparten så mange mål en gang. Vi har utviklet et godt samspill, mener Linder.

Neste kamp er borte mot Viking TIF om to helger. Deretter er det hjemmekamp mot Viking.

Målscorere SHK: Lars Sigve Hamre 7, Morten Linder 7, André Ellertsen 5, Martin Hare 3, Henning Knutsen 2, Abel Nagy 2, Sander Ree-Lindstad 2, Simen Sagli 2, Kristoffer Iversen 1,

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...