Sandnes Sparebank ønsker å dele ut kundeutbytte

UTBYTTE: Sandnes sparebank vil gi kundene utbytte. Foto: Andreas Kydland / Espen Mills

Sandnes Sparebank har kalt inn bankens Forstanderskap til ekstraordinært møte 16. oktober, for å fremme forslag om å dele ut kundeutbytte.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

– Sandnes Sparebank ønsker å betale ut en andel av bankens overskudd til kundene på samme måte som eierne av bankens egenkapitalbevis mottar utbytte. Det er bankens forstanderskap som hvert år tar stilling til hvordan bankens overskudd skal fordeles, sier administrerende direktør Trine Stangeland i Sandnes Sparebank.

Forslaget innebærer at utbytte til kunder baseres på gjennomsnittlig utlån og gjennomsnittlig innskudd for privat- og bedriftskunder gjennom regnskapsåret, fordelt på antall måneder i året som kunden har hatt innskudd og/eller lån, oppad begrenset til kr 2.000.000.

Utbyttet vil være avhengig av hvor stort overskuddet i banken er. Søknaden om vedtektsendring og implementering av kundeutbytte må godkjennes av Finanstilsynet.

– Sandnes Sparebank har høye mål om fornøyde kunder, og vi mener at kundeutbytte vil være attraktivt for eksisterende kunder, men også positivt for potensielle kunder som vurderer ny bankforbindelse. Selv om vi deler ut kundeutbytte vil vi fortsatt gi gaver til allmennyttige formål fra bankens Gavefond, avslutter Stangeland.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...