Sandnes spilte uavgjort mot Haslum

Lars Sigve Hamre er i bra form om dagen. Fortsetter han i samme spor mot Haslum? Sist lagene møttes vant SHK 21–24. Hamre scoret ett og Abel Nagy ble toppscorer med åtte. Foto: Ole Aarre

Klarte bare ett poeng mot bunnlag hjemme i Vågenhallen.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Sist oppdatert: 26.02.2017 kl 19:15

Sandnes lå under 9-12 til pause og selv om det ble litt bedre utover i andreomgangen holdt det kun til ett poeng mot bunnlaget Haslum.

Med bare noen sekunder igjen på klokka var stillingen 25–25, og Sandnes tok time out. I det siste angrepet prøvde Lars Sigve Hamre seg fra kant, men han skjøt rett på keeper akkurat idet tiden gikk ut.

På tribunen mente mange at tiden ble startet før dommeren blåste i fløyta, noe som hadde vært utrolig surt dersom ballen hadde gått i mål da sluttsignalet gikk.

Dermed har Sandnes gitt fra seg poeng for første gang denne sesongen hvor de er store favoritter. De beholder likevel topplassen.

Se tabellen her.

Målscorere for SHK: André Ellertsen 9, Morten Linder 7, Martin Hare 5, Lars Sigve Hamre 2, William Aar 1, Michael Hemmer 1.

FØR KAMPEN

Haslum ligger på åttendeplass og kan fortsatt rykke ned til 2. divisjon. Sandnes topper og vil med en ny topoenger her ta et stort steg mot eliteserien.

Tabell 1. divisjon

Opprykksrivalene Runar og Sandefjord møtes i Sandefjord én time etter at Sandnes og Haslum har startet sin kamp. Runar–Sandefjord kan du følge her.

FØLG SANDNES – HASLUM DIREKTE HER

Før helgen ble det også bestemt at hjemmekampen mot Nærbø 19. mars, hvor Sandnes faktisk kan sikre opprykket om resultatene fortsetter å gå veien, skal spilles i Vågenhallen og ikke Sandneshallen. Sandnes HK har utforsket muligheten for å spille kampen i Sandneshallen, men vil i stedet sette inn ekstra tribuner i Vågenhallen slik de gjorde mot Viking tidligere i sesongen. Da er kapasiteten i hallen 750, men med flere plasser hvor sikten ikke er god.

I hjemmekampen mot Viking var tilskuertallet 385, men som Nærbø–SHK i Nye Loen viste, så er det potensielt over 1000 mann som ønsker å se SHK–Nærbø 19. mars – spesielt hvis det er et opprykk som står på spill.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...