Sandnes Ulf bommet – Start avgjorde i siste minutt

Oddbjørn Skartun starter på topp for Sandnes Ulf, sammen med Kent Håvard Eriksen. Foto: Rune Eikeland

Dramatiske sluttminutter på Sør Arena.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Sist oppdatert: 16.05.2017 kl 20:31

Sandnes Ulf (4-3-1-2):

Saku-Pekka Sahlgren – Viljar Vevatne, Nicolai Geertsen, Mads Nielsen, Kenneth Sola – Vidar Nisja, Remi Johansen, Roy Miljeteig – Kjell RUne Sellin – Kent Håvard Eriksen, Oddbjørn Skartun

Benken: Egil Selvik, Axel Kryger, Jørgen Olsen, Andreas Dybevik, Tomas Kritoffersen, Bojan Zajic

Kampen direkte

0 min: Bengt Sæternes går offensivt til verks borte mot opprykksrival Start. Fra kampen mot Bodø/Glimt går Tomas Kristoffersen ut av laget, mens Oddbjørn Skartun kommer inn. Han spiller på topp sammen med Kent Håvard Eriksen. Divisjonens toppscorer Kjell Rune Sellin får en rolle rett bak spissene.

0 min: Sandnes Ulf ligger på fjerdeplass, Start på andre – men bare målforskjellen skiller dem. Med seier i dag vil Sandnes Ulf kunne feire 17. mai på opprykksplass.

0 min: Det regner tungt i Kristiansand og har gjort det i hele dag.

0 min: Kristoffersen pleier å være den sittende playmakeren på midten, men den rollen tar Remi Johansen i dag. Det gikk helt strålende i treningskampen mot Vikimg, så får vi se hvordan det går i dag.

1 min: Kampen er i gang!

4 min: Halvfarlig Start-innlegg, men det klareres inne i femmeteren av Mads Nielsen.

5 min: Nytt innlegg inn mot farlig område, og igjen rydder Nielsen unna.

5 min: DE første fem minuttene vil jeg tro at Start har hatt 90 prosent ballinnehav.

5 min: Rett før klokka bikker fem minutter får Sandnes Ulf en kontringsmulighet med Kent Håvard Eriksen og Oddbjørn Skartun, to mot to. Eriksen prøver å vende vekk sin mann, men blir taklet.

8 min: Corner til Start.

8 min: Corneren går forbi alt og alle og utover kortlinjen.

9 min: Det er 10-12 Sandnes Ulf-supportere bak Sahlgren sitt mål.

10 min: Corner til Start.

10 min: Corneren treffer Ibrahim, som header over.

13 min: Det er utvilsomt Start som har vært det førende laget i åpningen av denne kampen, men de har ikke skapt noen farligheter.

15 min: Kent Håvard Eriksen slår et innlegg til Kjell Rune Sellin, men han header over fra seks-sju meter. Kommer ikke skikkelig over ballen.

17 min: Sandnes Ulf ligger veldig lavt og lar Start ha mye ball. Men Sandnes Ulf er disiplinerte og gode og nekter Start rom å spille i.

22 min: Vidar Nisja får god tid til å sikte fra 20 meter, men han skyter rett i en Start-spiller.

23 min: Sandnes Ulf har spilt bra til nå. Ligger lavt, men får noen gunstige brudd. Både Start-spillere og fans begynner å bli frustrerte. Sandnes Ulf ligger kompakt og godt i forsvar og har mange offensive strenger å spille på når de vinner ball.

25 min: Start-press nå! Spiller seg enkelt inn i Sandnes Ulfs 16-meter, før Nicolai Geertsen får en fot på ballen og klarerer.

30 min: MÅÅÅÅÅÅL! 1-0 til Start. Flott scoring av hjemmelaget, det må sies. Vorthoren setter ballen i mål etter et flott innlegg av Espen Børufsen. Sistnevnte satte stor fart framover på venstresiden, timet innlegget perfekt og presisjonen er så god at Vorthoren nesten bare kunne løpe ballen i mål.

34 min: Robstad klinker til på volley fra seks meter – rett i ryggen på Geertsen.

38 min: Vidar Nisja befinner seg ofte i innleggsposisjon. Det spørs om ikke han er bedre å ha inne i feltet.

40 min: Kent Håvard Eriksen med skudd rett i blokka fra 16 meter.

41 min: Sandnes Ulf har løftet laget mer etter scoringen. Lagene har omtrent like mye ball hver.

41 min: Kenneth Sola prøver seg på et skudd fra spiss vinkel. Skyter i nettveggen.

44 min: Corner til Sandnes Ulf.

44 min: Vidar Nisja møter på første, men header utenfor.

45 min: Sandnes Ulf trykker skikkelig på nå.

45 min: MÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅL! 1-1! Oddbjørn Skartun! Banker ballen i mål med det siste sparket på ballen i denne 1. omgangen etter et bra Sandnes Ulf-trykk. Pasning: Kjell Rune Sellin.

45 min: PAUSE! Sandnes Ulf med en herlig sluttspurt på denne førsteomgangen. Det gjør at lagene er like langt og Sandnes Ulf har også et visst momentum før de siste 45 minuttene.

46 min: 2. omgang er i gang.

46 min: Oi, oi, oi! Start rett i angrep, og igjen er det farten til Børufsen Sandnes Ulf sliter med. Start-vingen slår inn, men heldigvis sklir Ibrahim idet han skal skyte.

48 min: Skartun klemmer til fra 18 meter. En meter utenfor. Spissen er på hugget i dag.

54 min: Frispark til Sandnes Ulf 30 meter fra mål.

54 min: Remi Johansen skyter langt over.

59 min: Sandnes Ulf får et par gode overgangsmuligheter her, men foreløpig har det ikke resultert i noen store målsjanser.

60 min: Frispark slås inn i feltet. Geertsen vinner den første duellen, mens Miljeteig får hodet på andreballen og header en meter til side for mål.

62 min: 3835 solgte billetter til denne kampen.

63 min: Sandnes Ulf er inne i en god periode. En Start-spiller tester egen keeper med et sleivspark, som fort kunne blitt et selvmål. Men Opdal får ballen rett på seg.

65 min: Sandnes Ulf får frispark 23 meter fra mål. Skuddhold.

66 min: Sola prøver seg... Og det er et godt forsøk det, men ballen suser like over.

68 min: Frispark til Start i god innleggsposisjon.

68 min: Slås inn på bakre, og en Start-spiller header over mål. Sahlgren har full kontroll.

72 min: Start best i øyeblikket.

75 min: Sandnes Ulf-bytte: Kent Håvard Eriksen ut, Tomas Kristoffersen inn. Det betyr at Miljeteig blir offensiv midtbane og Sellin spiss.

76 min: Corner til Sandnes Ulf.

76 min: Geertsen header langt utenfor.

78 min: KJEMPESJANSE FOR SANDNES ULF! Oddbjørn Skartun kommer alene med keeper, men skyter rett på keeper!

78 min: Sandnes Ulf er gode nå. Start løper etter.

80 min: Hjemmepublikumet piper – og det er Sandnes Ulfs fortjeneste.

80 min: Miljeteig er nær ved å klare å sette opp Skartun alene med keeper igjen. Men en Start-spiller får taklet Skartun i siste liten.

81 min: Tungt skudd av innbytter Kristoffersen, går via en Start-spiller og til corner.

82 min: Så er det Start som kontrer. Børufsen spiller opp Antwi som har mye rom, men han blir til slutt løpt opp av Sandnes Ulf-forsvaret.

82 min: Corner til Start.

82 min: Ender med utspark fra Sahlgren.

87 min: ENORM SJANSE TIL SANDNES ULF! Ny, god Sandnes Ulf-kontring. Miljeteig er igjen servitør og setter opp Sellin. Han drar av en mann og skal bare banke ballen forbi keeper Opdal. Men så skyter han utenfor!

89 min: Nå bølger det her. Start rett i angrep og får corner.

90 min: MÅÅÅÅÅÅÅL! 2-1 til Start. Dennis Antwi header corneren i mål. Er det mulig? For bare noen sekunder siden banket Sellin ballen utenfor alene med keeper.

90+3 min: SLUTT! For en vanvittig kalddusj for Sandnes Ulf som spilte en god bortekamp mot Start. Kjell Rune Sellin hadde en enorm mulighet til å sette spikeren i kista tre minutter før slutt, men bommet. Like etter går Start opp i angrep, får en corner og scorer på corneren. Oddbjørn Skartun, som scoret like før pause, hadde også en stor sjanse alene med keeper i det 78. minutt, men han skjøt rett på keeper.

Dermed tar Sandnes Ulf fatt på 17. mai-feiringen som fjerde beste lag i Obosligaen så langt, fire poeng opp til serieleder Start og Bodø/Glimt.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...