Sandnes Ulf har gjort ny signering

Tomas Kristoffersen har signert kontrakt med Sandnes Ulf. Foto: Tromsdalen

Sandnes Ulf har skrevet toårskontrakt med en ny midtbanespiller.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Sist oppdatert: 17.01.2017 kl 18:32

Sandnes Ulf er enig med midtbanespilleren Tomas Kristoffersen om en toårskontrakt. Kristoffersen kommer fra spill i Tromsdalen i fjor.

23-åringen var på besøk i Sandnes i forrige uke, og gjorde et godt inntrykk.

- Jeg gleder meg til å komme i gang med Sandnes Ulf, og er veldig fornøyd med å være klar for klubben, sier Kristoffersen til SandnesUlf.no.

Les også: Brann-spiller klar for Sandnes Ulf

- Jeg synes Sandnes Ulf virker som en veldig fin klubb, og fikk et godt inntrykk da jeg var på besøk. Når det i tillegg var et tilbud jeg var fornøyd med, gikk jeg for magefølelsen, forteller han.

Mulig erstatning for Raskaj
Da Kristoffersen trente med Ulf i forrige uke, skrev Sandnesposten at han var høyaktuell som en erstatter for Anel Raskaj i rollen som playmaker på midtbanen. 23-åringen har gjentatte ganger vært koblet til Tromsø, men høy utdanningskompensasjon har satt en stopper for en overgang tidligere.

Nå har utdanningskompensasjonen falt bort, ettersom han fyller 24 år i år, og Kristoffersen kan dermed gå gratis.

– Han er en spiller jeg har fulgt godt med på i noen år. Han er en bra spiller, sa trener Bengt Sæternes da.

Vil utvikle seg videre i Sandnes Ulf

Midtbanespilleren har tross sin unge alder mye erfaring fra seniorfotball, og spilte sine første kamper i OBOS-ligaen som 19-åring. Da Tromsdalen var i OBOS-ligaen i 2014 spilte han 29 kamper, hvor han startet i 28 av kampene.

Han rykket opp fra 2. divisjon med Tromsdalen i fjor, og ønsker nå å utvikle seg videre som spiller i Sandnes Ulf.

- Jeg har et mål om å bli enda bedre i Sandnes Ulf, og kommer med ambisjoner om mye spilletid, i tillegg til å gjøre en god sesong for klubben.

- Hva kan supporterne vente seg å se av deg?

- En spiller som trives med å styre spillet på midtbanen med gode pasninger. Forhåpentligvis får supporterne se mye av det, sier Kristoffersen.

- Ser frem til å starte

Han tror overgangen fra Tromsø til Sandnes skal gå veldig bra.

- Jeg kjenner Remi Johansen veldig godt fra før av, og det virket også som lagkamerater jeg fort kan bli kjent med. Jeg ser frem til å starte i Sandnes Ulf, avslutter han.

Kristoffersen vil signere kontrakten når han returnerer til Sandnes rett over helgen.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...