Sandnes Ulf sviktet i nøkkelkampen

Erixon Danso og Sandnes Ulf må ta tre poeng i dag om de skal ha noen sjanse på kvalifiseringsplassene. Foto: Rune Eikeland

Det blir ikke opprykkskvalifisering på Sandnes Ulf denne sesongen. De lyseblå var tannløse i kampen de måtte vinne.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Sist oppdatert: 04.11.2018 kl 14:55

Sandnes Ulfs lag (4-3-1-2):

Nicklas Frenderup – Herman Kleppa, Tapio Heikkilä, Jasmin Bogdanovic, Axel Kryger – Akinshola Akinyemi, Remi Johansen, Kristian Brix – Vegard Erlien – Erixon Danso, Sanel Kapidzic

Benken: Deniss Korneiciks, Niels Vorthoren, Akinbola Akinyemi, Vidar Nisja, Kachi, Andreas Dybevik

Kampen

0 min: Sandnes Ulf ligger på niendeplass, men kan klatre flere plasser med seier i dag. SE HELE TABELLEN HER

0 min: Bjørnar Holmvik står over med gule kort.

Årets Sandnes Ulf-spiller 2018: Axel Kryger

1 min: Kampen er i gang.

1 min: Axel Kryger tar plass på venstre back. Herman Kleppa på høyre. Remi Johansen anker på midtbanen, Ainshola Akinyemi høyre indreløper.

3 min: Årets spiller, Axel Kryger, spiller med kapteinsbindet i dag. Niels Vorthoren er henvist til benken.

6 min: Vanskelig underlag i dag, humpete bane. Det preger også kampen så langt.

12 min: Har ikke skjedd mye de første 12 minuttene. HamKam har hatt et skudd utenfor mål, mens Sandnes Ulf har hatt et par innlegg uten å true bortelagets keeper.

15 min: MÅÅÅÅÅÅÅL! 0-1. Shola Akinyemi selger seg stygt nede på høyresiden. Simen Bolkan Norli slår deretter hardt og lavt inn og finner Ivar Rønning som får en liten touch og lurer ballen inn i det lengste hjørnet. Pen scoring, men Akinyemi gjør en stor feil når han snur ryggen til på en innleggsfinte.

19 min: Sandnes Ulf-spillerne er så sene i taklingene nå, at de verken tar ball eller spiller. HamKam spiller med selvtillit etter scoringen.

24 min: Det er noe dødt over Sandnes Ulf. Klarer ikke å etablere noe spill, og det meste av spillet foregår på hjemmelagets halvdel.

25 min: Erixon Danso lurer høyrebacken og forserer langs kortlinjen. Prøver å slå inn, men keeper Jarosinski kaster seg fram og fanger ballen før den kommer inn i feltet.

30 min: SJANSE FOR HAMKAM! Ibrahim danser litt med Sandnes Ulf-spillerne på 16-meterstreken, før han fyrer av et skudd som går via en spiller i lyseblått og til corner.

31 min: Sandnes Ulf får klarert.

32 min: Corner til HamKam.

32 min: Over alt og alle.

33 min: HamKam er en el bedre enn Sandnes Ulf i øyeblikket. Altfor mye upresist fra Sandnes Ulfs side.

40 min: Corner til HamKam.

40 min: Den går rett i nettveggen. Utspill fra Frenderup.

43 min: Gult kort til Kristian Onsrud for en tøff takling på Tapio Heikkilä.

45 min: Herman Kleppa prøver seg med venstrefoten fra 16 meter, men ballen bremses via en HamKam-spiller og blir enkel å fange for keeper. Kleppa mener han treffer HamKam-spilleren i hånda, men det er ikke dommeren enig i.

45 min: PAUSE! HamKam leder fortjent 0-1. Sandnes Ulf har ikke skapt en eneste målsjanse de første 45 minuttene, og må ta grep i pausen om de skal holde liv i opprykksdrømmen. Slik det står nå er Sandnes Ulf ferdigspilt for i år, uten sjanse på opprykkskvalifisering.

46 min: Sandnes Ulf-bytte: Niels Vorthoren og Kachi inn, Erixon Danso og Remi Johansen ut.

46 min: 2. omgang er i gang.

47 min: SJANSE FOR SANDNES ULF! Sanel Kapidzic snapper ballen høyt i banen, før han legger ballen fint til rette for Kachi på 14-15 meter, men innbytterens avslutning er for svak. Der burde det stått 1-1.

49 min: Frispark til HamKam. 19 meter fra mål. Skuddhold!

50 min: MÅÅÅÅÅÅL! 0-2. Simen Norli skrur ballen over muren og i mål. Pen scoring.

57 min: Sandnes Ulf-bytte: Vegard Erlien ut, Vidar Nisja inn. Dermed har Bengt Sæternes spilt ut alle sine kort.

60 min: MÅÅÅÅÅÅÅÅÅL! 1-2. Tapio Heikkilä med en nydelig scoring med venstrefoten. Setter ballen opp i krysset fra 20 meter. Nå bør det bli skikkelig gang den siste halvtimen her!

65 min: Corner til HamKam.

66 min: REDNING PÅ STREK! God heading klareres av Herman Kleppa på streken!

72 min: MÅÅÅÅL! 1-3. HamKam får to muligheter. Første avslutning fra skrått hold redder Frenderup, men Rønning er først på returen og setter ballen i nettet.

77 min: Gult kort til Herman Kleppa. Billig.

79 min: 1592 solgte billetter.

84 min: Sandnes Ulf har mer eller mindre gitt opp.

90 min: Det er HamKam som har hatt mest ball de siste ti minuttene. Sandnes Ulf truer ikke målet til HamKam i det hele tatt.

90 min: Det er lagt til tre minutter.

90 min: STOR SJANSE TIL HAMKAM! Nesten 1-4 på overtid, men ballen stryker stolpen...

90 min: SLUTT! HamKam vinner 1-3. Sandnes Ulf ligger på tiendeplass, uten mulighet til å kapre en kvalifiseringsplass i siste serierunde neste helg. Meget skuffende kamp fra Sandnes Ulfs side, og ditto sesong.

TABELL OBOSLIGAEN

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...