Sandnes Ulf vant – Sahlgren skadet

Saku-Pekka Sahlgren måtte ut på båre etter 35 minutter. Det så ut som en alvorlig kneskade for Sandnes Ulfs gode keeper. Foto: Ole Aarre

Sandnes Ulfs keeperkjempe Saku-Pekka Sahlgren måtte gi seg etter en drøy halvtime med en kneskade. Lagkameratene ordnet årets første trepoenger på første forsøk.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Sist oppdatert: 02.04.2018 kl 19:53

Sandnes Ulf (4-3-2-1):

Saku-Pekka Sahlgren – Daniel Edvardsen, Tapio Heikkilä, Akinshola Akinyemi, Ari Mohr Jonsson – Axel Kryger, Kristian Brix, Remi Johansen – Niels Vorthoren, Erixon Danso – Kent Håvard Eriksen

Benken: Deniss Korneiciks, Kachi, Vegard Erlien, Andreas Dybevik, Herman Kleppa, Jasmin Bogdanovic, Vegard Aasen

Kampen

0 min: Den gule gressmatten bader for øyeblikket i sol, men noen mørke skyer truer, så det kan bli vått utover kampen.

0 min: Sandnes Ulfs motstander i neste serierunde, Nest-Sotra, tapte 3-1 mot Åsane tidligere i dag. Sandnes Ulf-talentet Egil Selvik sto i mål for Nest-Sotra.

0 min: Vidar Nisja er eneste fravær for Sandnes Ulf. Han har fått et tilbakeslag på sykdommen som holdt ham ute i flere uker i vinter.

0 min: Niels Vorthoren er utnevnt som kaptein av Bengt Sæternes. Nederlenderen var kaptein også i de to siste treningskampene.

0 min: Strømmen er et kunstgresslag, og det spørs om de vil trives utpå den gule og humpete gressmatten på Sandnes stadion.

1 min: Kampen er i gang!

2 min: Danso vinner ballen sentralt i banen og setter fart inn i Strømmens 16-meter. Prøver et lavt innlegg nærmest i blinde, men treffer en Strømmen-forsvarer som klarerer til corner.

2 min: Corneren fra Remi Johansen klareres.

3 min: SJANSE FOR SANDNES ULF! Kent Håvard Eriksen krangler med seg ballen 30 meter fra mål og fyrer løs fra 20 meter. Ballen triller mot det lengste hjørnet, men keeperen er nede og får vippet ballen til corner.

3 min: Corneren tar keeperen i fast grep.

6 min: Spillerne har allerede fått merke at banen ikke innbyr til finspill langs bakken.

6 min: Brukbar sjanse igjen av Sandnes Ulf. Eriksen med et flott nedtak, før han brenner til fra 18 meter - denne gangen redd i blokka. Andreballen plukker Axel Kryger opp. Han får ballen over veggen av Strømmen-spillerne, men også over målet.

7 min: STOR SJANSE FOR STRØMMEN! Innlegg fra høyre, heades knallhardt mot mål fra sju meter. Saku-Pekka Sahlgren redder mesterlig! Corner til Strømmen.

7 min: Klareres, men ikke langt. Strømmen holder presset oppe.

12 min: Edvardsen med e glimrende vending av spillet til Danso, men den offensive midtbanespilleren går seg fast i trekket etter.

13 min: Strømmen-keeper Oumar Diaby har vært ute og syklet i feltet et par ganger allerede.

16 min: Forferdelig feilpasning av Edvardsen gir Strømmen muligheten til å komme i angrep med mange spillere. Men Sandnes Ulf får kontroll til slutt.

16 min: Gult kort til Thor Lange på Strømmen. Frispark til Sandnes Ulf midt på banen.

18 min: Godt slått frispark av Johansen treffer hodet til Vorthoren, men kapteinen får ikke nok kraft bak headingen.

20 min: Corner til Sandnes Ulf.

20 min: Heades ut i returrommet, hvor Kristian Brix venter. Han prøver seg på en volley, som går til skogs.

21 min: Herlig raid igjen av Danso! En blanding av et innlegg og skudd blir slått til corner.

21 min: Klareres på første stolpe, men Sandnes Ulf beholder trykket.

24 min: Gult kort til Pål Steffen Andresen. Stopper Danso på ulovlig vis. Henger ikke med på farten til Sandnes Ulfs nysignering.

27 min: SJANSE FOR STRØMMEN! Trøen er nær ved å bredside ballen i nettet, men Heikkilä blokkerer i siste liten. Corner.

27 min: Halvfarlig på corner også. Avslutning fra 12-13 meter, rett i fanget på Sahlgren.

28 min: Frispark til Sandnes Ulf midt i banen – 30 meter fra mål.

28 min: Remi Johansen prøver seg, men ballen går utenfor. Ufarlig.

30 min: Merkelig situasjon på stadion. Assistentdommer markerer for offside, og keeper med ballen i beina tar for gitt at det blir blåst – noe det ikke blir. Eriksen tar sjansen på at det heller ikke skal skje, stjeler ballen fra keeper og triller ballen i nettet. Da blåser dommer.

32 min: Sahlgren ute og flakser i feltet, men lander hardt og tar seg til kneet. Dette er en skade Sandnes Ulf ikke har råd til... Reservekeeper Deniss Korneiciks har ikke spilt høyere enn 2. divisjon for Bryne.

35 min: Sahlgren bæres ut på båre.

35 min: Sandnes Ulf-bytte: Deniss Korneiciks erstatter Saku-Pekka Sahlgren.

42 min: Strømmen med mest ball i øyeblikket. Ønsker å sette press på Sandnes Ulfs urutinerte keeper som ikke fikk tid til å varme opp skikkelig før han måtte i aksjon.

44 min: STOR SJANSE FOR SANDNES ULF! Vorthoren header like utenfor fra ti meter. Via en Strømmen-spiller.

45 min: Danso bruker farten igjen, men er ikke presis nok i avslutningsøyeblikket. Langt over med utsiden av foten.

45 min: Danso dribler – igjen – og denne gangen er han nærmere scoring. Prøver på lengste hjørnet fra 12-13 meter, men skuddet går utenfor.

45 min: PAUSE! Uavgjort til pause er nok et greit resultat ut fra spill og sjanser. Begge lag har hatt hver sin store sjanse på heading. Den store snakkisen i pausen er nok likevel at Sandnes Ulf-keeper Saku-Pekka Sahlgren måtte ut med skade. Han ble båret inn i garderoben, og så ikke ut til å ha det godt.

– Det ser ikke bra ut. Saku legger seg ikke ned uten at det er noe, meldes det fra dugnadsgjengen på indre bane om Saku-Pekka Sahlgrens skade. Skaden skal være i kneet.

Sahlgren la seg under kniven for en skade i menisken i det ene kneet i fjor sommer. Det er foreløpig uklart om det er samme kneet som har fått seg en smell denne gangen.

46 min: 2. omgang er i gang!

47 min: KJEMPESJANSE FOR SANDNES ULF! Kent Håvard Eriksen alene med keeper, skyter mot lengste hjørne, men Strømmen-keeper er raskt nede og får en finger på ballen. Det er nok det. Corner.

47 min: Strømmen får klarert.

53 min: STOR SJANSE FOR SANDNES ULF! Igjen er Kent Håvard Eriksen alene med keeper og igjen vinner sisteskansen duellen og redder.

53 min: MÅÅÅÅÅÅL! 1-0 til Sandnes Ulf! Niels Vorthoren gjør akkurat det han er hentet inn for å gjøre, og det er å være i boksen når innleggene kommer og heade ballen i nettet. Innlegg fra Axel Kryger.

55 min: Sandnes Ulf presser på for scoring nummer to!

57 min: Akinyemi er får en lang fot på et innlegg, men er nær ved å lage selvmål. Slipper med skrekken og ser ballen gå ut til corner.

57 min: Sandnes Ulf-spillerne ofrer seg i feltet og holder ballen ute av nettet.

60 min: KJEMPEREDNING AV DENISS KORNEICIKS! Strømmen kommer alene med keeper, men Korneiciks redder mesterlig!

61 min: NY STOR SJANSE TIL STRØMMEN! Klabb og babb inne i feltet etter corner, før en Strømmen-spiller tupper ballen like utenfor.

62 min: STOR SJANSE TIL SANDNES ULF! Her skjer det ting hele veien! Og igjen er det Eriksen for Sandnes Ulf. Kommer igjennom igjen og avslutter hardt og lavt, men en beinparade av Strømmens keeper holder ballen ute av nettet denne gangen. Eriksen er neppe helt fornøyd med uttellingen i dag...

72 min: Sandnes Ulf-bytte: Vegard Aasen inn, Daniel Edvardsen ut. Høyrebacken mangler kamptrening, og det var i grunnen ganske synlig i dag.

76 min: Danso med en brukbar mulighet fra spiss vinkel, men skuddet blir blokkert. Corner.

76 min: Mot bakre stolpe. Kryger header langt utenfor.

77 min: MÅÅÅÅÅÅÅL! 2-0 til Sandnes Ulf! Denne gangen lykkes Kent Håvard Eriksen alene med keeper. Setter ballen lavt forbi keeper.

80 min: NY KJEMPEREDNING AV KORNEICIKS! Heading fra kloss hold etter corner, og keeperen er lynraskt oppe med hanskene og slår ballen over mål.

82 min: MÅÅÅÅÅÅL! 2-1! Strømmen reduserer. Sindre Mauritz Hansen setter ballen enkelt i mål med bredsiden av foten. Nå er det kamp igjen!

85 min: Sandnes Ulf-bytte: Erixon Danso ut, og Vegard Erlien får sin debut.

86 min: Gult kort til Tapio Heikkilä.

87 min: 1401 tilskuere.

89 min: SANDNES ULF-SJANSE! Eriksen nok en gang! Kommer til en god skuddmulighet fra skrått hold. Keeper redder. Vanskelig vinkel.

90 min: Fire minutter tillegg.

90 min: SLUTT! Sandnes Ulf vinner fortjent 2-1. Kent Håvard Eriksen, som kunne hatt tre-fire scoringer i dag, blir matchvinner. Kaptein Niels Vorthoren var banens beste spiller med scoring og målgivende pasning. Sahlgren ble skadet, men Korneiciks leverte en veldig god debut når han ble kalt ut i tjeneste og bidro sterkt til at de tre poengene ble sikret.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...