Sandnes VBK nådde ikke helt opp

SMASH: Sandnes' unge herrelag møtte tøff motstand, men klarte seg bra mot mer rutinerte 1. divisjonslag i helgen. Her lagets lovende kantspiller, Edvard Rørtveit Adolfsen, i aksjon. Foto: Roy Husa

Semifinalen var innen rekkevidde, men det holdt ikke helt inn i kvartfinalen. Dermed ble Sandnes VBK nummer sju i rankingturneringen på hjemmebane.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Sist oppdatert: 29.11.2017 kl 13:18

Sandnes Volleyballklubbs damelag viste bra takter i gruppespillet da årets andre rankingturnering for 1. divisjon gikk av stabelen i Giskehallen og Vågenhallen. Klubben gikk videre til kvartfinalen der motstander var Tromsø, som laget slo ut i semifinalen i forrige turnering.

Det ble en svært tett og spennende kamp, men Sandnes fikk det tøft mot tromsøværingene som viste forsvarsspill av høy klasse. Det måtte et avgjørende tredjesett til, men da hjemmelaget gikk opp til 12-10, så det unektelig lyst ut. Et hardtkjempende tromsølag kom imidlertid sterkt tilbake og vant 15-13 og dermed 2-1 i sett.

Etter et nytt 1-2 tap i plasseringskampen mot BSI etterfulgt av 2-0 seier mot TIF Viking 2, ble Sandnes til slutt nummer sju av 15 lag. Det var bak målsetningen, men viser hvor jevnt det er blant årets førstedivisjonslag. Lørdag venter BSI i vanlig seriekamp i Giskehallen. Det er en kamp Sandnes må vinne om klubben skal holde tritt med tetlagene i førstedivisjonsavdelingen sin.

Sandnes' unge herrelag, som til daglig spiller i 2. divisjon, fikk det som ventet tøft i helgens rankingturnering for 1. divisjon. De vant likevel en av kampene i gruppespillet og tok flere sett i B-sluttspillet. Neste helg deltar de i sesongens andre rankingturnering for 2. divisjon i Kristiansand. I den forrige turneringen ble Sandnes nummer to, bare slått av ToppVolley Norge.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...