Sandnesposten A/S

Sandnes yppet seg – så fikk de bank

SANDNES' BESTE: Sander Ree-Lindstad kommer til å få en sentral rolle i Sandnes denne sesongen. I sin første hjemmekamp viste han hvorfor. Foto: Ole Aarre

Sandnes yppet seg i én omgang mot eliteserielaget Nærbø, men etter pause raknet det.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Sist oppdatert: 12.09.2018 kl 21:10

Sandnes – Nærbø 27–35 (16–15):

Anført av nysigneringen Sander Ree-Lindstad, som kom fra Elverum før sesongen, viste Sandnes positive takter mot eliteserielaget Nærbø. Til pause var Sandnes ett mål foran 16-15, men etter pause giret jærbuene opp. I løpet av drøyt seks minutter ledet Nærbø andreomgangen 1-8 og kampen 17-23, og kampen var i realiteten punktert.

Nærbøs beste spiller, Steffen Stegavik, satt på benken hele kampen – bortsett fra en straffescoring på tampen. Sandnes manglet sin skarpskytter Lars Sigve Hamre.

– Vi har var OK minus før pause, og minus-minus etter, vurderte trener Dalibor Sedjak etter kampslutt.

NUMMERET FOR SMÅ: Trener Dalibor Sedjak irriterte seg over hvor få løse baller Sandnes snappet opp. Her prøver André Ellertsen å snappe ballen, før ballen blir revet ut av hendene hans. Foto: Ole Aarre

Han var spesielt misfornøyd med hvor naivt laget hans opptrådte i angrep.

– Vi har ti forsøk på innspill til strek, og ni av dem ender i rushmål. Det er for naivt, og ikke bra i det hele tatt at vi ikke lærer av egne feil i løpet av kampen. Det skal de få høre i garderoben etter kampen, sier Sedjak, som forventer langt bedre prestasjoner når laget møter St. Hallvard borte i serieåpningen på søndag.

Hvem blir kaptein?

Sedjak ville bruke cupkampen før han avgjorde hvem som blir lagets nye kaptein. Etter kampen ville han fortsatt ikke avsløre hvem det blir, men mye tyder på at det blir Sander Ree-Lindstad. Midtbacken var Sandnes klart beste spiller, både i angrep og forsvar.

Lage show kan han også, for 20-27-reduseringen – en vakker flyver – var kampens desiderte høydepunkt sett med lyseblå øyne. Totalt scoret han sju mål, fire før pause og tre etter.

– I førsteomgangen viser vi at vi kan spille på et høyt nivå, men i andreomgangen vil alle litt for mye og tenker litt for lite. Da blir det mange feil, forklarer Ree-Lindstad.

– Blir du lagets nye kaptein?

– Jeg vet ikke, men det er en rolle jeg kan trives i, og jeg kommer nok til å være en ledertype på banen uansett om jeg får det ansvaret eller ikke, sier Ree-Lindstad og fortsetter:

– Jeg kom til Sandnes for å få mer spilletid, og en mer sentral rolle hvor jeg kan styre litt.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...