Sæternes: – Utrolig deilig!

Bengt Sæternes og Sandnes Ulf tar ferie bare ett poeng bak opprykksplass. Foto: Rune Eikeland

Sandnes Ulf tar sommerferie ett poeng bak opprykksplass.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Sandnes Ulf var ikke spesielt gode de første 30 minuttene og det var fullt fortjent at Arendal tok ledelsen på sin tredje store sjanse etter 24 minutter.Men derfra og ut handlet det meste om Sandnes Ulf.

På drøyt to, magiske minutter, snudde Kenneth Sola og Tomas Kristoffersen kampen med to utsøkte scoringer. Først banket Kenneth Sola til med venstreslegga fra nærmere 30 meter. Keeper var så vidt på ballen, men ballen suste i nettet i stor fart. Og to minutter etter fulgte Tomas Kristoffersen opp med en minst like nydelig scoring. Frispark er (veldig ofte) mål når Kristoffersen står med ballen. For femte gang denne sesongen, med en herlig skru over muren og opp i nærmeste kryss fra 25 meter. Vakrere kan det ikke gjøres.

Etter pause kontrollerte Sandnes Ulf det meste av spillet og etter en time skulle Kent Håvard Eriksen øke ledelsen. Et nydelig innlegg av omskolerte Axel Kryger fant spissen på bakre stolpe, og Eriksen kunne enkelt ekspedere ballen i nettet til 1-3.

Arendal fikk en scoring til på overtid, men Sandnes Ulf holdt unna i sluttminuttene og sikret tre poeng mot bunnlaget.

Bojan Zajic spilte for øvrig sine siste minutter i karrieren før han nå blir Bengt Sæternes' assistenttrener.

Etter kampen var det noen fornøyde Ulf-karer som stilte til intervju hos Eurosport. Kampen ble vist direkte på Eurosport Norge.

– Dette var utrolig deilig. I starten så vi preget ut etter sist helg, men vi får hjelp av to fantastiske skudd, får i gang spillet og i 2. omgangen har vi rimelig bra kontroll helt til de får 3-2-reduseringen. Men da visste jeg også at det var for lite tid igjen, oppsummerer trener Bengt Sæternes, som håper at dette kan ha vært vendepunktet for Sandnes Ulf.

– Det er disse kampene du må vinne. Det var utrolig viktig og kanskje vendepunktet for oss, sier Sæternes som også kunne avsløre at klubben jakter et par signeringer til i løpet av sommeren. Kristian Brix er allerede signert.

Kent Håvard Eriksen fikk æren av å sette inn det som skulle bli det avgjørende målet til slutt. Han haltet av banen noen minutter før slutt, men det er ikke snakk om noen alvorlig skade.

– Det er bare en liten overtråkk, så jeg dropper nok brudevalsen til helgen, sier han og smiler.

Roy Miljeteig storspilte i sin offensive midtbane-rolle og ble kåret til banens beste spiller av Eurosport-ekspert Roger Risholt.

– Det var gøy. En litt knotete 1. omgang av oss, men med to knalltreff, men 2. omgang var veldig bra, vurderer Miljeteig.

Tabell 1. divisjon

1. divisjon fotball, menn
Arendal idrettspark, 4. juli
Arendal 2 (1)
Sandnes Ulf 3 (2)
Mål: 1-0 Fabian Ness (24), 1-1 Kenneth Sola (33), 1-2 Tomas Kristoffersen (35), 1-3 Kent Håvard Eriksen (60), 2-3 Rasmus Lynge Christensen
Gule kort: Tomas Kristoffersen, Sandnes Ulf, fire til Arendal
Solgte billetter: 1007
Sandnes Ulf (4-3-1-2):
Egil Selvik – Viljar Vevatne, Nicolai Geertsen, Mads Nielsen, Kenneth Sola – Axel Kryger, Tomas Kristoffersen, Vidar Nisja – Roy Miljeteig (Andreas Dybevik fra 88.) – Kjell Rune Sellin (Oddbjørn Skartun fra 69.), Kent Håvard Eriksen (Bojan Zajic fra 78.)

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...