Satser alt på nytt utsalg i Langgata

BLID: Marina Mihai satser det hun er god for på nytt utsalg og butikk i Langgata 62.

På hjørnet av Langgata 60, like overfor Gamlatorget, åpner snart Apetino AS dørene.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Sist oppdatert: 02.08.2018 kl 15:07

Det er Marina Mihai som nå satser friskt på egen butikk. Den rumenske kvinnen, som etter tre år i Norge snakker flytende norsk, satser alt hun har på sitt nye konsept.

– Jeg flytter til Sandnes fra Stavanger, hvor jeg nå bor, for å starte opp stedet som skal hete Apetino AS. Her skal jeg selge påsmurte bakervarer i alle tenkelige former, sier Marina Mihai til Sandnesposten.

Nå jobber hun på et lignende utsalgssted i Stavanger, men bestemte seg for å satse selv.

– Her kan folk få det de selv liker. Jeg skal lage maten etter kundenes eget ønske. Egen glutenfri avdeling blir det også. Linfrø, sesamfrø og alt folk kan tenke seg. Veganmat skal jeg også sørge for, i tillegg til mer ordinære varer, sier Mihai.

Drikkevarer kommer også til å stå på menyen.

– Jeg skal ha en egen smoothie-maskin. Her kan også folk velge ingrediensene. Kaffe skal selvsagt folk kunne kjøpe. Med fersk melk, og ikke maskinpulver. Det er viktig, sier hun.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

KLARGJØR: Marina Mihai skal etter planen åpne dørene til Apetino AS siste uken i august. Foto: Frode Olsen

Akkurat nå jobber fagmenn i butikken for å sette i stand interiør. Kjøledisker er på vei, pluss en liten sofa med utsikt til Gamlatorget.

– Dette blir ikke et sted med spisebord. Herfra skal folk ta med maten sin. Det skal likevel være mulig å sette seg ned for kunder som føler behov for å hvile føttene, men ikke et sted hvor man spiser. For å få til det, måtte jeg ha innstallert toalett, og det har jeg ikke helt plass til, sier Marina Mihai.

Hun lover også fristelser for dem i det søte hjørnet.

Ostekake og sjokoladekake kommer også til å bli blant fristelsene. Jeg tar sikte på å åpne den siste uken i august. Rundt tre uker fra i dag, sier Marina Mihai.

Byens nye medborger ser for seg å ha åpent alle dager utenom søndager.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...