Satser på stinn brakke

12.000 solgte billetter mandag

ETT MINUTT: Det var ikke mange sekundene Børge Moi Nilsen og Kjartan Salvesen brukte på kaffe og frukt på mandag. Det ligger an til å bli fullt på Sr-Bank Arena 16. mai. Foto: Frode Olsen

For en fotballfest det ligger an til å bli i Stavanger 16. mai. Moroa starter allerede to timer før avspark.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Det formelig koker på Sr-Bank Arena dagene i forkant av lokaloppgjøret. I billettskranken står markedssjef Børge Moi Nilsen med et stor smil.

– Vi er veldig nære 12.000 solgte billetter. Da har vi både tirsdag og selve kampdagen igjen å selge på. Fortsetter det i denne farten, kan vi faktisk selge ut 16.000 seter. Det ville vært helt fantastisk, sier Børge Moi Nilsen.

Sandnesgauk Kjartan Salvesen har lenge jobbet i klubbens markedsavdeling. Han klyver ikke selv opp på scenen, men lover full fyr i teltet.

– Like inntil stadion har vi det vi kaller for en festplass. Vi tråkker til fra klokken 16.00. Det blir sirkustilstander og liveband, sier Salvesen.

Viking har i flere år hatt en tendens til å feile når de inviterer til storfest. Folk har ennå ikke glemt semifinalen i cupen mot Sarpsborg. En kamp supporterne trodde de hadde vunnet på forhånd. Kloke av skade blir både Moi Nilsen og Salvesen tause når det kommer til å tippe utfallet.

– Du får ikke et ord ut av oss. Nå blir alt opp til de to lagene. Utrolig kjekt å invitere til lokaloppgjør med to topplag til 16.mai, sier de i kor.

FLOTTE FORHOLD: Sr-Bank Arena badet i sol mandag. Værmeldingen for 16. mai er også foreløpig helt topp. Foto: Frode Olsen

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...