Sandnesposten A/S

Se bildene fra avslutningsdagen

Lørdag ettermiddag var tusenvis kommet til sentrum for å kose seg med den gode stemningen på avslutningsdagen for Blinkfestivalen 2018. Løperne skrøt uhemmet av publikum.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Sist oppdatert: 05.08.2018 kl 00:16

Mange av de aktive benyttet seiersintervjuene på stadionområdet til å takke Sandnes for at det alltid er så god stemning under Blinkfestivalen.

Den eneste tekniske nedturen med årets festival, var at Odd Nordtoga uteble på grunn av en kansellert flyavgang fra Oslo Lufthavn Gardermoen. Arrangøren forsøkte å hente både Nordstoga og hans besetning med helikopter, men underveis ble de tvunget til å snu grunnet værforhold.

Maiken Caspersen Falla vant sprintlangrennet for kvinner foran Natalia Matveeva fra Russland. Ida Ingemarsdotter fra Sverige tok bronsen.

Gleb Retivykh kom først i mål av herrene. Federico Pellegrino fra Italia ble nummer to, mens norske Emil Aleksander Dyrberg Ek ble nummer tre.

I skiskyting for kvinner ble det fransk seier med Justine Braizas. Marte Olsbu fra Norge tok sølvet, mens svenske Mona Brorsson ble nummer tre.

I skiskyting for herrer ble det dobbelt norsk. Vetle Sjaa Christiansen vant foran Johannes Thignes Bø. Seierherren slo like godt til med en Mods-sang etter målgang. Dermed gikk alle mot konsertområdet og nyttet på «Tore Tang». Der fikk de beskjed om at Odd Nordstoga ikke rakk Blinkfestivalen i Sandnes 2018.

Klikk på pilen i kanten av hovedbildet for å se de øvrige bildene.

TORE TANG: Det er ikke bare Camilla Herrem som vet å synge «Tore tang» etter store seire. Foto: Frode Olsen

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...